Se hotell (57)

Reiser til Malta

En reise til Malta kan du fylle med kultur, shopping, restaurantbesøk, svømmeturer i krystallklart vann og solbading på herlige strender. Velkommen til Malta!
Malta er en øy med lang og rik historie. Med sin beliggenhet midt i Middelhavet har øya alltid vært attraktiv for både erobrere og handelsmenn, og alle har satt sine spor. Her finner du både megalittiske monumenter, fønikernes vannsisterner og malteserriddernes festninger. Og ikke minst palassene som ble oppført i Maltas siste blomstringstid da Suezkanalen ble åpnet. Benytt anledningen til å oppleve Malta når du er her – det er korte avstander og enkelt å reise rundt på egen hånd med buss eller taxi.

Fine strender på Malta

Spredt rundt på øya er det både klippe- og sandstrender, og ofte kan man bade fra betongbrygger langs strendene. Vannet er rent og klart, og passer perfekt for deg som liker å dykke eller snorkle på reisen til Malta. Maltas lengste sandstrand ligger i Mellieha. Her kan du prøve mange typer vannsport mot betaling. På nordsiden av Malta ligger den bortgjemte lille sandstranden Paradise Bay, og på nordvestkysten ligger den gylne sandstranden Golden Bay. Det ligger også flere fine sandstrender på den sjarmerende naboøya Gozo og den lille øya Comino, hvor Blue Lagoon er like populær blant dykkere som blant snorklere.

Vings reiser til Malta

Malta ligger lengst sør i Europa, sør for Sicilia, og har derfor et herlig klima hele året. Badesesongen er lang, med mer enn 20 grader tidlig om våren og langt inn i november, når vinteren har festet sitt grep om Skandinavia. Malta er derfor et perfekt reisemål for deg som lengter etter litt varme og vil forlenge sommeren eller møte våren i Sør-Europa. Når du bestiller en reise med Ving til Malta bestemmer du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Dette er perfekt for deg som vil bestille en weekendtur eller velge avreisedag selv.
Finn ditt hotell
Finn reise til Malta

Reiser til Malta

Malta
St. Julian's / Sliema
På din reise til St Julian's og Sliema kan du glede deg over det behagelige klimaet, det store kulturtilbudet, alle butikkene og de fine restaurantene.
St. Paul's Bay
På en reise til St. Paul's Bay kan du bade i krystallklart vann, nyte Maltas behagelige klima og gå lange turer på den fine strandpromenaden.
Mellieha
På en reise til barnevennlige Mellieha og Nord-Malta venter Maltas lengste sandstrand, populære hotell og vakker natur. Velkommen til Mellieha og Nord-Malta!
Gozo
Den lille øya Gozo ligger i et stille hjørne av Middelhavet, bare en halvtimes reise med ferge fra Malta. Her møtes du av den vakre lille hovedstaden Victoria, små badeviker og vakker natur.

Inspirasjon og reisetips

Reiseekspert Kaci har vært på Malta

5 ting du må oppleve på Malta

Om du leter etter et sted å ta sommerferien som kan by på badesteder i særklasse, koselige restauranter og ikke minst, sol, sol og mer sol - da er Malta stedet for deg! Her får du reiseekspert Kaci sine tips til hva du bør gjøre på øya mens du er der.