Se hotell (8)

Reiser til Gozo

Malta, Malta
Gozo er et fredelig hjørne av Middelhavet, og ligger bare en halvtime med ferge fra Malta. Øya er kjent som maltesernes egen ferieøy.
Det er til Gozo malteserne velger å reise når de vil senke skuldrene og koble av fra det travle livet på Malta. Gozo er en liten øy og her finner du ingen store hotellkompleks og veldig lite trafikk. Derimot har de den vakre lille hovedstaden Victoria, små badeviker og vakker natur.

Gozos hovedstad Victoria

Hovedstaden på øya kalles både Victoria og Rabat, og er en liten by med vakre torg, kirker, mange restauranter og koselige, trange gater som du fint rekker å utforske i løpet av ferien.
Når du har gjort deg kjent i hovedstaden står resten av øya for tur – blant annet festningen som ligger på en høyde over Victoria, de urgamle Ggantija-templene og Ta' Pinu-basilikaen for å nevne noe.

Soling og badeliv på Gozo

Vannet rundt Gozo er noe av det reneste i hele Middelhavet, krystallklart og knallblått. Øyas lengste strand heter Ramla Bay og ligger på nordsiden, med frodige frukthager og jorder på den ene siden og Middelhavet på den andre. Øya kan friste med flere strender – alle med det samme krystallklare vannet. Vil du ha enda flere valgmuligheter kan du ta båten fra havnen i Mgarr til den lille øya Comino. Der finner du Blue Lagoon, som er populær blant dykkere og snorklere.

Vings reier til Gozo

Når du bestiller en reise med Ving til Gozo kan du selv bestemme hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan velge mellom en rekke hotell, enten du foretrekker å bo i rom eller leilighet, og vil ha tilgang til treningsrom, spa, basseng eller barnebasseng. Du velger det som passer dine ønsker.
Nyttige tips
  • Solsikkert
  • Krystallklart vann
  • Lokale restauranter
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Gozo

Finn reise til Gozo