Se hotell (14)

Reiser til St. Paul's Bay

Malta, Malta

På en reise til St Paul's Bay kan du bade i krystallklart vann, nyte Maltas herlige klima og gå lange turer på den fine strandpromenaden.

St Paul's Bay ligger nord for hovedstaden Valletta, og er et reisemål som har det meste: shopping, kultur, historie, fornøyelser og selvfølgelig utmerkede bademuligheter i det krystallklare vannet som har gjort Malta kjent blant dykkere fra hele verden. En vakker strandpromenade strekker seg langs hele bukten, perfekt for herlige turer i solnedgangen. Og når kvelden kommer, er det bare å velge – her finnes det restauranter fra stort sett hele verden. Men et tips er å prøve matretter som er spesielle for øya, ofte med fisk eller skalldyr som hovedingrediens. Til maten kan du gjerne drikke øyas egen vin.

Vings reiser til St Paul's Bay

Ving kan tilby en rekke hyggelige hotell i St Paul's Bay. Her er det noe for enhver smak. Dere som reiser med barn vil trives på våre barnevennlige Family Comfort-hotell. Begge hotellene ligger rett på stranden og har mulighet for All Inclusive.
Når du bestiller en reise med Ving til St Paul's Bay kan du velge hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Dra på oppdagelsesferd på Malta

St Paul's Bay er et utmerket utgangspunkt for å utforske denne historierike øya. Det går alltid en buss, og en tur ned til Valletta tar ikke mer enn tyve minutter. Et alternativ kan også være å leie bil en dag eller to. Her er det mye å se og oppdage – blant annet den gamle hovedstaden Mdina med sin bymur, korsridderordenens palass i Valletta og Maltas lille naboøy Gozo.

Nyttige tips
 • Familiehotell
 • Solsikkert
 • Krystallklart vann
 • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering St. Paul's Bay

Vær
 • januar
15°10°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • februar
15°10°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mars
17°10°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
19°12°
8
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juni
28°19°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • juli
30°21°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
31°22°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
28°21°
9
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • oktober
24°18°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • november
20°14°
6
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • desember
17°11°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
Strender
I St Paul's Bay bader man fra klippene eller betongplattformer. Utenfor Valletta ligger det en lengre sandstrand, også den med klipper. Vannet er rent og krystallklart med gode muligheter for dykking og snorkling.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til St. Pauls Bay med rutefly året rundt.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Maltas internasjonale flyplass til St. Paul's Bay er ca. 30-45 minutter (ca. 20 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
St Paul's har et trivelig utvalg av restauranter med internasjonale menyer. Sørg for å prøve typiske retter fra Malta som Pastizzis – små, fylte butterdeigskaker. Andre spesialiteter er Timpana – en maltesisk variant av lasagne med butterdeig og gryteretter – fenek.
St Paul's Bay har et rikt uteliv med underholdning i form av musikkbarer, jazzklubber og enklere nattklubber.
Shopping
Vareutvalget i St Paul's Bay er litt begrenset. Du finner et større utvalg av butikker og kjøpesentre i hovedstaden Valletta og på stedene St Julian's og Sliema.
Aktiviteter og severdigheter
I St Paul's Bay kan du prøve deg på aktiviteter som dyphavsdykking, snorkling og fotturer. Fra St Paul's Bay går det flere forskjellige båtutflukter. Stedet Mellieha med øyas lengste sandstrand ligger ca. 20 minutter unna med bil.
Fakta

Vår service på reisemålet

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiselederservice.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Skatt på hotellovernattinger

Maltas regjering har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved innsjekking, enten kontant eller med kort, og gjelder for alle gjester som har fylt 18 år. Beløpet er 0,5 euro pr. person pr. natt, opptil et maksbeløp på 5 euro.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Flere banker og minibanker. Ved kontant betaling, kun euro. Ved kortbetaling aksepteres Visa, MasterCard og Eurocard.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

240 V. Engelsk støpsel med tre hull. Adapter behøves.

Øvrig informasjon

Nivåforskjeller. Ikke tilpasset bevegelseshemmede. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Finn reise til St. Paul's Bay
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.