Se hotell (13)

Reiser til St. Paul's Bay

Malta, Malta

På en reise til St. Paul's Bay kan du bade i krystallklart vann, nyte Maltas behagelige klima og gå lange turer på den fine strandpromenaden.

St. Paul's Bay ligger nord for hovedstaden Valletta, og er et reisemål som har det meste: shopping, kultur, historie, fornøyelser og selvfølgelig utmerkede bademuligheter i det krystallklare vannet som har gjort Malta kjent blant dykkere fra hele verden. En vakker strandpromenade strekker seg langs hele bukten, perfekt for herlige turer i solnedgangen. Og når kvelden kommer, er det bare å velge – her finnes det restauranter fra stort sett hele verden. Men et tips er å prøve matretter som er spesielle for øya, ofte med fisk eller skalldyr som hovedingrediens. Til maten kan du gjerne drikke øyas egen vin.

Vings reiser til St. Paul's Bay

Ving kan tilby en rekke hyggelige hotell i St. Paul's Bay. Her er det noe for enhver smak. Du som reiser med barn vil trives på et av våre barnevennlige Family Comfort-hotell, Dolmen Resort Hotel & Spa eller db San Antonio Hotel + Spa. Begge hotellene ligger rett på stranden og har mulighet for All Inclusive.
Når du bestiller en reise med Ving til St. Paul's Bay kan du velge hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Dra på oppdagelsesferd på Malta

St. Paul's Bay er et utmerket utgangspunkt for å utforske denne historierike øya. Det går alltid en buss, og en tur ned til Valletta tar ikke mer enn tyve minutter. Et alternativ kan også være å leie bil en dag eller to. Her er det mye å se og oppdage – blant annet den gamle hovedstaden Mdina med sin bymur, korsridderordenens palass i Valletta og Maltas lille naboøy Gozo.

Nyttige tips
 • Familiehotell
 • Solsikkert
 • Krystallklart vann
 • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering St. Paul's Bay

Strender
I St. Paul's Bay bader man fra klipper eller betongplattformer. Ved Bugibba Square ligger det dessuten en klippestrand, og utenfor Valletta finnes det en ganske lang sandstrand, også den med klipper. Vannet er friskt, rent og krystallklart, med gode forhold for dykking og snorkling.
Mat, drikke og uteliv
I St Paul's finner du et trivelig utvalg av restauranter med internasjonale menyer. Sørg for å prøve typiske retter fra Malta som Pastizzis – små, fylte butterdeigskaker. Andre spesialiteter er Timpana – en maltesisk variant av lasagne med butterdeig og fenek - ulike gryteretter.
St. Paul's Bay har et rikt uteliv med underholdning i form av musikkbarer, jazzklubber og enklere nattklubber.
Shopping
Vareutvalget i St. Paul's Bay er litt begrenset. Du finner et større utvalg av butikker og kjøpesentre i hovedstaden Valletta og på stedene St Julian's og Sliema.
Sport og trening
I St. Paul's Bay kan du blant annet prøve deg på dypvannsdykking og snorkling. I Kennedy Grove Park ligger det et utendørs treningspark.
Aktiviteter og severdigheter
Fra St. Paul's Bay går det flere forskjellige båtutflukter. I området finner du også Maltas National Aquarium samt Kennedy Grove Park med hager, turstier og lekeparker. Tettstedet Mellieha, med øyas lengste sandstrand ligger ca. 20 minutter unna med bil.
I St. Paul's Bay ligger Maltas National Aquarium, et undervannsmuseum, samt Kennedy Grove Park med vakre parker, turområder, utendørs treningspark og lekeparker.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Malta på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Vær oppmerksom på at Malta har venstrekjøring.
Bussnettet er godt utbygget og det går lokalbusser over hele øya. Tar du taxi bør du avtale pris på forhånd.
Fakta

Vår service på reisemålet

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiselederservice.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Skatt på hotellovernattinger

Maltas regjering har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved innsjekking, enten kontant eller med kort, og gjelder for alle gjester som har fylt 18 år. Beløpet er 0,5 euro pr. person pr. natt, opptil et maksbeløp på 5 euro.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Flere banker og minibanker. Ved kontant betaling, kun euro. Ved kortbetaling aksepteres Visa, MasterCard og Eurocard.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

240 V. Engelsk støpsel med tre hull. Adapter behøves.

Øvrig informasjon

Nivåforskjeller. Ikke tilpasset bevegelseshemmede. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til St. Pauls Bay med rutefly året rundt.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Maltas internasjonale flyplass til St. Paul's Bay er ca. 30-45 minutter (ca. 20 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
15°10°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • februar
15°10°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mars
17°10°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
19°12°
8
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juni
28°19°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • juli
30°21°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
31°22°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
28°21°
9
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • oktober
24°18°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • november
20°14°
6
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • desember
17°11°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager

Finn reise til St. Paul's Bay
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.