Se hotell (13)

Reiser til St. Paul's Bay

Malta, Malta
På en reise til St. Paul's Bay kan du bade i krystallklart vann, nyte Maltas behagelige klima og gå lange turer på den fine strandpromenaden.
St. Paul's Bay ligger nord for hovedstaden Valletta, og er et reisemål som har det meste: shopping, kultur, historie, fornøyelser og selvfølgelig utmerkede bademuligheter i det krystallklare vannet som har gjort Malta kjent blant dykkere fra hele verden. En vakker strandpromenade strekker seg langs hele bukten, perfekt for herlige turer i solnedgangen. Og når kvelden kommer, er det bare å velge – her finnes det restauranter fra stort sett hele verden. Men et tips er å prøve matretter som er spesielle for øya, ofte med fisk eller skalldyr som hovedingrediens. Til maten kan du gjerne drikke øyas egen vin.

Vings reiser til St. Paul's Bay

Ving kan tilby en rekke hyggelige hotell i St. Paul's Bay. Her er det noe for enhver smak. Du som reiser med barn vil trives på et av våre barnevennlige Family Selection-hotell, Dolmen Resort Hotel & Spa eller db San Antonio Hotel + Spa. Begge hotellene ligger rett på stranden og har mulighet for All Inclusive.
Når du bestiller en reise med Ving til St. Paul's Bay kan du velge hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Dra på oppdagelsesferd på Malta

St. Paul's Bay er et utmerket utgangspunkt for å utforske denne historierike øya. Det går alltid en buss, og en tur ned til Valletta tar ikke mer enn tyve minutter. Et alternativ kan også være å leie bil en dag eller to. Her er det mye å se og oppdage – blant annet den gamle hovedstaden Mdina med sin bymur, korsridderordenens palass i Valletta og Maltas lille naboøy Gozo.
Nyttige tips
  • Familiehotell
  • Solsikkert
  • Krystallklart vann
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering St. Paul's Bay

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til St. Paul's Bay