Se hotell (15)

Reiser til St. Paul's Bay

Malta, Malta
På en reise til St. Paul's Bay kan du bade i krystallklart vann, nyte Maltas behagelige klima og gå lange turer på den fine strandpromenaden.
St. Paul's Bay ligger nord for hovedstaden Valletta, og er et reisemål som har det meste: shopping, kultur, historie, fornøyelser og selvfølgelig utmerkede bademuligheter i det krystallklare vannet som har gjort Malta kjent blant dykkere fra hele verden. En vakker strandpromenade strekker seg langs hele bukten, perfekt for herlige turer i solnedgangen. Og når kvelden kommer, er det bare å velge – her finnes det restauranter fra stort sett hele verden. Men et tips er å prøve matretter som er spesielle for øya, ofte med fisk eller skalldyr som hovedingrediens. Til maten kan du gjerne drikke øyas egen vin.

Vings reiser til St. Paul's Bay

Ving kan tilby en rekke hyggelige hotell i St. Paul's Bay. Her er det noe for enhver smak. Du som reiser med barn vil trives på et av våre barnevennlige Family Selection-hotell, Dolmen Resort Hotel & Spa eller db San Antonio Hotel + Spa. Begge hotellene ligger rett på stranden og har mulighet for All Inclusive.
Når du bestiller en reise med Ving til St. Paul's Bay kan du velge hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Dra på oppdagelsesferd på Malta

St. Paul's Bay er et utmerket utgangspunkt for å utforske denne historierike øya. Det går alltid en buss, og en tur ned til Valletta tar ikke mer enn tyve minutter. Et alternativ kan også være å leie bil en dag eller to. Her er det mye å se og oppdage – blant annet den gamle hovedstaden Mdina med sin bymur, korsridderordenens palass i Valletta og Maltas lille naboøy Gozo.
Nyttige tips
  • Familiehotell
  • Solsikkert
  • Krystallklart vann
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering St. Paul's Bay

Finn reise til St. Paul's Bay

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.