Se hotell (30)

Reiser til St. Julian's / Sliema

Malta, Malta
På en reise til St Julian's og Sliema kan du nyte det behagelige klimaet, det store kulturtilbudet, alle butikkene og de sjarmerende restaurantene.
De to stedene St. Julian's og Sliema har med tiden vokst sammen og utgjør i dag Maltas største by. Uansett hvor du velger å bo, er det aldri langt å gå til den fine strandpromenaden som strekker seg hele veien fra Sliema opp til St. Julian's, med badesteder, restauranter og butikker på rad og rekke.

Herfra har du også kort vei til hovedstaden Valletta som definitivt er verdt et besøk. I den gamle bydelen kan du beundre vakre, historiske bygninger. Det er ingen sak å reise rundt på Malta på egen hånd, og lokalbussene er billige og går stort sett overalt.

Vings reiser til St Julian's og Sliema

Ving har hotell og leiligheter i ulike kategorier og prisklasser i St Julian's og Sliema. Vil du bo førsteklasses anbefaler vi
Radisson Blu Resort St. Julians
, som ligger ved havet rett utenfor St Julian's. For voksne som reiser uten barn kan vi tipse om hotellet The George. Det er et flott hotell med sin egen takterrasse med basseng og bar. og et spa.
Når du bestiller en reise med Ving til St Julian's og Sliema kan du selv velge hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. På den måten kan du skreddersy reisen akkurat slik det passer deg.

Oppdag Malta

Selv om det er mye å oppleve i St Julian's, Sliema og Valletta, bør du ikke gå glipp av resten av Malta. Lei en bil for en dag, eller ta bussen til severdigheter som øyas gamle hovedstad Mdina, de forhistoriske megalittiske templene, katakombene i Rabat eller freskomaleriene i Palazzo Falzon. Du kan også dra på dagstur til naboøyene Gozo og Comino, med fantastiske bademuligheter og et litt roligere tempo.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Designhotell
  • Bra uteliv
  • Hotell for voksne
  • Historie

Våre gjesters vurdering St. Julian's / Sliema

Finn reise til St. Julian's / Sliema