Se hotell (8)

Reiser til Mellieha

Malta, Malta
Hele familien vil trives på en reise til Mellieha og kysten av Nord-Malta. Her finner du øyas lengste sandstrender, fine badeviker, krystallklart vann og et deilig klima.
Mellieha på Nord-Malta er berømt for sine fine sandstrender med lys sand og krystallklart vann. Selve byen med sine restauranter og butikker ligger på en høyde med utsikt over bukta. Langs den langgrunne stranden er det et godt utvalg av kafeer, iskrembarer og vannsportsaktiviteter – perfekt for deg som skal feriere i Mellieha med barn. Bare noen kilometer lenger nord venter nordkysten av Malta med sine rolige og beskyttede strender mot en bakgrunn med Maltas vakreste landskap – som skapt for lange spaserturer og avslappende dager.

Maltas nordkyst

Maltas nordkyst er en perlerad av små bukter og bortgjemte strender som Marfa Bay, Ramla Bay og Armier Bay. Et stykke utenfor kysten ligger Comino, den minste av Maltas bebodde øyer, og bortenfor den ligger Gozo, en veldig vakker øy som passer perfekt for en dagstur eller to. Hvis du er glad i å dykke har du kommet til rett sted, for utenfor kysten venter noen av Maltas beste dykkesteder.

Alle Vings hotell på Nord-Malta ligger i nærheten av stranden, og tilbyr spa, dykkebutikk og andre fasiliteter for både barnefamilier og de som reiser uten barn. Et slikt hotell er Ramla Bay Resort, som har rolig beliggenhet, men med flere restauranter, et eget spa og et stort bassengområde samt en privat strand nede ved Ramla Bay.

Bo bra i Mellieha

Ving tilbyr en håndfull fine hotell i Mellieha, og dere som reiser med barn bor aller best på Family Comfort-hotellet db Seabank Resort + Spa. Dette er et barnevennlig All Inclusive-hotell kun et steinkast fra Maltas lengste sandstrand i Ghadira Bay. Her er alt lagt til rette for at både små og store gjester skal trives, med underholdning, barneklubber, gratis WiFi og andre fasiliteter. Hotellet har også et utmerket spa og flere restauranter og velge mellom, slik at alle gjester, uansett alder, skal få den ferien de drømmer om.

Vings reiser til Mellieha

Når du bestiller en reise med Ving til Mellieha og Nord-Malta velger du selv hvor lenge du vil være borte og når du vil reise. Det innebærer at du kan skreddersy reisen akkurat slik det passer deg best.

Utforsk Malta

Selv om strendene i Mellieha og langs nordkysten er herlige i seg selv, bør du ikke gå glipp av resten av Malta. Det går busser overalt, og turen ned til Valletta tar under en halvtime. Et godt råd er å bestille en leiebil for en dag eller to. Det går selvsagt an å utforske øya med buss, men med ditt eget transportmiddel kan du reise hvor du vil og stoppe så lenge du ønsker. Du kommer raskt til å oppdage at det er mye å se på Malta, som for eksempel øyas gamle hovedstad Mdina, de forhistoriske megalittiske templene og katakombene i Rabat. Eller hvorfor ikke ta en dagstur til naboøyene Gozo og Comino hvor tempoet er litt roligere og bademulighetene er utmerkede.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Familiehotell
  • Solsikkert
  • Fin sandstrand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Mellieha

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Mellieha
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.