Se hotell (58)

Reiser til Malaysia

I Malaysia får du oppleve flere spennende sider av Asia. Der venter fargesprakende markeder, noen av verdens høyeste bygg, en spennende kultur med myter og legender, og ikke minst – hvite paradisstrender der palmene kaster svalende skygger i den finkornede sanden.
Hvis du bestiller en reise til Malaysia med Ving kan du selv velge avreisedato og hvor mange dager du vil at ferien skal vare. Hvis du vil oppleve så mye som mulig er det mulig å kombinere flere reisemål på en og samme tur. Du kan for eksempel starte med et par dager i hovedstaden Kuala Lumpur, og deretter reise til en av landets strandperler, som Langkawi eller Penang.

Severdigheter i Malaysia

Malaysia byr på mange spennende aktiviteter og severdigheter. På Langkawi er en av de mest populære attraksjonene taubanen Langkawi SkyCab. Fra denne har du makeløs utsikt over hele øya, og du kan se helt til Thailand når det er fint vær. Penang har også flere severdigheter det er verdt å få med seg, og tempelet Kak Lok Si regnes som et av Sørøst-Asias vakreste.

Hovedstaden Kuala Lumpur er på sin side en skikkelig storby med en verdenskjent skyline, og her finner du noen av verdens høyeste bygninger. Du kan besøke skyskrapere som Petronas Twin Towers, som inntil 2004 var verdens høyeste, og 421 meter høye KL Tower. Vær ute i god tid, og legg igjen høydeskrekken hjemme!
Finn ditt hotell

Reiser til Malaysia

Langkawi
Langkawi
Herlige strender og fine muligheter for egne utflukter. Med Ving kan du skreddersy reisen din akkurat slik du vil.
Bestill en reise til Malakkahalvøya og opplev Malaysias hovedstad på nært hold. Her finner du alt du forbinder med en storby i form av shopping, severdigheter, restauranter og uteliv.
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur er Malaysias fargerike og spennende hovedstad. Hvorfor ikke starte ferien med et par dager her?
Penang
Penang
Penang er ikke feil for en ferieuke eller to. Oppdag Georgetown, Ormetempelet, turstiene og ta en drink på legendariske Eastern & Oriental Hotel.

Finn reise til Malaysia
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.