Se hotell (15)

Reiser til Penang

Penang, Malaysia
En reise til Penang kan friste med strender, grønt landskap og myldrende folkeliv, et perfekt utgangspunkt for deg som vil reise litt rundt på egenhånd.
Penang ligger drøyt 10 mil sør for Langkawi og er en to mil bred og tre mil lang grønn og frodig øy, med vakre strender og flotte hotell. de beste strendene, blant annet Batu Ferringhi, finner du i nord, der Vings hotell ligger. Her får du en komfortabel reise med masse sol og bading i fantastiske omgivelser. Strendene er gyllenbrune og kantet med palmer, havet lunkent og hotellene frister med flotte bassengområder. Ta med gode sko - alle hotellene tilbyr trekkingturer, fra kortere spaserturer til dagsvandringer i regnskogen.

Georgetown

Georgetown er en fasinerende blanding av gammelt og nytt, av vesten og orientalsk. Det er et mylder av marked, kinesiske tempel, muslimske moskéer og kristne kirker. Bak de det sjarmerende kinesiske kvartalet reiser det 65 etasjer høye rådhuset seg og på legendariske Eastern and Oriental Hotel, søsterhotellet til Raffles i Singapore, forflyttes man lett tilbake til Somerset Maughams dager. Her har utallige filmstjerner og forfattere drukket afternoon tea og sett utover havet.

Reis rundt på egenhånd

Fra Georgetown går det båter til øyene i nærheten. En reise til Penang er også en godt start for deg som vil utforske nordre Malaysia litt nærmere. Du kommer deg lett over til det malaysiske fastlandet via Penang-broen, Asias lengste bro. Buss- og togforbindelsene er ypperlige og det er både enkelt og billig å reise rundt på egenhånd.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell på stranden
  • Fine strender
  • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Penang

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Penang
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.