Se hotell (29)

Reiser til Malakkahalvøya

Malakkahalvøya utgjør den sørligste delen av Sørøst-Asia, og det er her Malaysias hovedstad Kuala Lumpur ligger. Det er lett å forstå hvorfor byen er et så populært reisemål, for her finnes alt: Severdigheter, shopping, restauranter og uteliv. Dessuten er det rent og pent og ikke like kaotisk som i mange andre asiatiske storbyer – men prisene er like lave.

Vings reiser til Malakkahalvøya

For å få så mye som mulig ut av din reise til Malakkahalvøya kan vi anbefale en kombinasjonsreise. Du velger selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å bo på hvert sted. Kanskje vil du starte reisen med noen dager i Kuala Lumpur før reisen fortsetter på Langkawis eller Penangs strender. Eller du kan velge å avslutte ferien med noen dager i Kuala Lumpur – valget er ditt.
  • Valgfri reiselengde
  • Kombiner flere reisemål
  • Storbyer
  • Historie
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
Finn ditt hotell
Finn reise til Malakkahalvøya

Reiser til Malakkahalvøya

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur er Malaysias fargerike og spennende hovedstad. Hvorfor ikke starte ferien med et par dager her?

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.