Se hotell (14)

Reiser til Langkawi

Langkawi, Malaysia
Om du bestiller en reise med Ving til Langkawi kan du kombinere et opphold på øyas herlige strender med noen dager i storbyen Kuala Lumpur.
I Malaysia føler man seg velkommen i det øyeblikket man går ut av flyet. Få land i denne delen av verden er så lett tilgjengelige og har så mye å by på som nettopp Malaysia. Det er bare å stige inn i denne herlige blandingen av kinesisk, indisk og malaysisk, åpne alle sanser og nyte. Start reisen til Langkawi med å utforske øyas herlige strender og vakre natur. Utforsk den lokale kokekunsten og finn roen på en solseng.
Hovedstaden Kuala Lumpur rommer både ærverdig britisk koloniarv, en myldrende Chinatown og en av verdens høyeste bygninger; Petronas Towers.

Langkawi – magisk skjønnhet

Langkawi ligger bare en times flytur fra Kuala Lumpur, men kontrastene kunne knapt vært større. På strendene Pantai Cenang og Pantai Tengah slapper du av i solen ved Det indiske hav med en iskald fruktjuice i hånden. Inne på øya venter regnskogens mysterier, og den som er klar for eventyr kan leie en moped og ta en tur til hovedstaden Kuah. Eller kanskje det frister med en tur til de varme kildene på nordsiden av øya? Langkawi er både fristende og tilgjengelig, akkurat som resten av landet.

Kuala Lumpur

Noen dager i Kuala Lumpur er kanskje ikke nok for å se alt det byen har å tilby, men det er en god begynnelse eller avslutning på reisen til Langkawi. Du rekker å prute på håndverk i Central Market. Du kan gå en spasertur på Merdeka Square, der britene en gang spilte cricket, og du rekker et besøk i Malaysias største moské, Masjid Negara. Og det er alltid tid til å prøve den fantastiske malaysiske maten, som er like variert som landets innbyggere. Det er lett å reise rundt i byen på egen hånd, for avstandene er korte og turistinformasjonen veldig bra.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell på stranden
  • Fine strender
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Langkawi

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Langkawi

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.