Se hotell (14)

Reiser til Langkawi

Langkawi, Malaysia
Om du bestiller en reise med Ving til Langkawi kan du kombinere et opphold på øyas herlige strender med noen dager i storbyen Kuala Lumpur.
I Malaysia føler man seg velkommen i det øyeblikket man går ut av flyet. Få land i denne delen av verden er så lett tilgjengelige og har så mye å by på som nettopp Malaysia. Det er bare å stige inn i denne herlige blandingen av kinesisk, indisk og malaysisk, åpne alle sanser og nyte. Start reisen til Langkawi med å utforske øyas herlige strender og vakre natur. Utforsk den lokale kokekunsten og finn roen på en solseng.
Hovedstaden Kuala Lumpur rommer både ærverdig britisk koloniarv, en myldrende Chinatown og en av verdens høyeste bygninger; Petronas Towers.

Langkawi – magisk skjønnhet

Langkawi ligger bare en times flytur fra Kuala Lumpur, men kontrastene kunne knapt vært større. På strendene Pantai Cenang og Pantai Tengah slapper du av i solen ved Det indiske hav med en iskald fruktjuice i hånden. Inne på øya venter regnskogens mysterier, og den som er klar for eventyr kan leie en moped og ta en tur til hovedstaden Kuah. Eller kanskje det frister med en tur til de varme kildene på nordsiden av øya? Langkawi er både fristende og tilgjengelig, akkurat som resten av landet.

Kuala Lumpur

Noen dager i Kuala Lumpur er kanskje ikke nok for å se alt det byen har å tilby, men det er en god begynnelse eller avslutning på reisen til Langkawi. Du rekker å prute på håndverk i Central Market. Du kan gå en spasertur på Merdeka Square, der britene en gang spilte cricket, og du rekker et besøk i Malaysias største moské, Masjid Negara. Og det er alltid tid til å prøve den fantastiske malaysiske maten, som er like variert som landets innbyggere. Det er lett å reise rundt i byen på egen hånd, for avstandene er korte og turistinformasjonen veldig bra.
Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Hotell på stranden
 • Fine strender
 • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Langkawi

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Strendene på Langkawi er fantastisk vakre. Vannet kan noen ganger være litt grumsete, for tidevannet hvirvler opp den fine sanden ved strandkanten. Det er store tidevannsforskjeller.
Mat, drikke og uteliv
Det malaysiske kjøkken er en herlig blanding av malaysisk, indisk, kinesisk og thailandsk mat. Hovedingrediensene er ris og nudler som serveres sammen med fisk, kylling og kjøtt. Tilberedningen varierer fra region til region, men maten er alltid spennende krydret. På Langkawi er det en mengde restauranter fra alle verdenshjørner.
På Langkawi er utelivet rolig. Det fleste restaurantene og barene ligger på hotellene, men det er også en del barer og restauranter i Pantai Cenang og Pantai Tangah. I Langkawis hovedstad Kuah er det lokale restauranter.
Shopping
Kuala Lumpur har et stort butikkutvalg. I Langkawi er det noen butikker og kjøpesentre.
Sport og trening
Hvis du liker å trene og drive med idrett kan du prøve aktiviteter som golf, sykling, fotturer og vannsport. De beste snorklestedene ligger i Pulau Payar Marinpark ca. en time med båt fra Langkawi.
Hvordan du tar deg rundt
I Malaysia er det venstrekjøring. På Langkawi er det billig å kjøre rundt med taxi. Det er gode båtforbindelser til naboøya Penang med daglige avganger fra Kuah by. I perioden fra november til mars går det også båter til Koh Lipe.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Vaksineringen gir flere års beskyttelse. Husk å vaksinere deg minst fire uker før avreise. Denguefeber og malaria kan forekomme. For mer informasjon, ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor i god tid før avreise.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt

Malaysia har innført en hotellskatt for alle kommersielle overnattinger fra og med august 2017. Skatten, som er to malaysiske ringgit pr. rom/natt betales på hotellet ved innsjekking.

Valuta og betaling

Ringgit (MYR). Norske kroner har dårlig kurs. Eurocard, MasterCard, VISA fungerer. Det er minibank på flyplassen, i hovedstaden Kuah og i Pantai Cenang (ved Underwater World).
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk vintertid +7 timer, sommertid +6 timer

Elektrisitet

220 V. Adapter er nødvendig.

Språk

Malaysisk

Øvrig

På Langkawi er terrenget enkelte steder ganske ufremkommelig. Langkawi er et skattefritt område. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i program, utflukter, priser etc.
Fly og transport

Flytid

Ca. 18 timer og 25 minutter fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving reiser du til Langkawi med rutefly året rundt. Flyet lander på flyplassen på Langkawi. Du kan kombinere Langkawi med for eksempel Kuala Lumpur. For å bestille en kombinasjonsreise kontakt oss på 915 08 888, så hjelper vi deg.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Flyet lander på Kuala Lumpurs flyplass. Videre transport til Langkawi foregår med innenriksfly (ca. 1 time) og deretter buss (15–30 minutter) til hotellene. Tidene kan variere avhengig av lokale trafikkforhold. Ventetid på flyplassen i Kuala Lumpur forekommer, spesielt under høytider og helligdager. Avhengig av flyets avgang kan det bli nødvendig med overnatting på uspesifisert hotell. Reisetiden fra flyplassen til hotellene i Kuala Lumpur tar ca. 1-1,5 time (ca. 80 km).
Vær
 • januar
28°22°
5
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • februar
29°22°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • mars
31°23°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
32°23°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mai
32°23°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • juni
32°23°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • juli
32°23°
7
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • august
32°23°
6
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • september
31°23°
6
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
9
Regnfrie dager
 • oktober
31°23°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
9
Regnfrie dager
 • november
29°23°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
10
Regnfrie dager
 • desember
28°22°
5
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager

Finn reise til Langkawi
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.