Se hotell (14)

Reiser til Langkawi

Langkawi, Malaysia
Bestiller du en reise til Langkawi med Ving kan du kombinere et opphold på øyas herlige strender med noen dager i storbyen Kuala Lumpur.
I Malaysia føler man seg velkommen i det øyeblikket man går ut av flyet. Få land i denne delen av verden er så lett tilgjengelige og har så mye å by på som nettopp Malaysia. Det er bare å stige inn i denne herlige blandingen av kinesisk, indisk og malaysisk, åpne alle sanser og nyte. Start reisen til Langkawi med å utforske øyas herlige strender og vakre natur. Utforsk den lokale kokekunsten og finn roen på en solseng.
Hovedstaden Kuala Lumpur rommer både ærverdig britisk koloniarv, en myldrende Chinatown og en av verdens høyeste bygninger; Petronas Towers.

Langkawi – magisk skjønnhet

Langkawi ligger bare en times flytur fra Kuala Lumpur, men kontrastene kunne knapt vært større. På strendene Pantai Cenang og Pantai Tengah slapper du av i solen ved Det indiske hav med en iskald fruktjuice i hånden. Inne på øya venter regnskogens mysterier, og den som er klar for eventyr kan leie en moped og ta en tur til hovedstaden Kuah. Eller kanskje det frister med en tur til de varme kildene på nordsiden av øya? Langkawi er både fristende og tilgjengelig, akkurat som resten av landet.

Kuala Lumpur

Noen dager i Kuala Lumpur er kanskje ikke nok for å se alt det byen har å tilby, men det er en god begynnelse eller avslutning på reisen til Langkawi. Du rekker å prute på håndverk i Central Market. Du kan gå en spasertur på Merdeka Square, der britene en gang spilte cricket, og du rekker et besøk i Malaysias største moské, Masjid Negara. Og det er alltid tid til å prøve den fantastiske malaysiske maten, som er like variert som landets innbyggere. Det er lett å reise rundt i byen på egen hånd, for avstandene er korte og turistinformasjonen veldig bra.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell på stranden
  • Fine strender
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Langkawi

Finn reise til Langkawi