Wellton Riga Hotel & Spa

Dette flotte hotellet er i Riga. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser
som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 17. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 600 meters gåavstand fra havnen. Eiendommen består av totalt 174 koselige
rom. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Wellton Riga Hotel & Spa. Det finnes parkeringsmuligheter på Wellton Riga Hotel & Spa. Kunder ønskes velkommen til denne miljøvennlige eiendommen. Reisende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Reisende kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Reisende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Wellton Riga Hotel & Spa. Eiendommen tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle slags kunder. Noen av tjenestene til Wellton Riga Hotel & Spa kan koste ekstra.

Byggeår: 2015
År for siste renovering: 2015
Antall etasjer (i hovedbygningen): 8
Totalt antall rom: 174
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
 • Innendørsbasseng
 • Spa
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.