Se hotell (29)

Reiser til Latvia

Det tar ikke mer enn ca. 1 time og 40 minutter å fly til Latvia – perfekt reiselengde for en helg fylt av god mat og spennende opplevelser.
Når du bestiller en reise til Latvia kan du se fram til å bli kjent med Riga. Dette er landets hovedstad, og et spennende utstillingsvindu for landets historie og kultur. Her finner du mange trendy restauranter, fristende butikker og innholdsrike museer, alt til lave priser. I gamlebyen er det kort gangavstand til det meste – Domkirken, Svenskeporten og Rådhusplassen. Rett utenfor ligger markedet og de grønne parkene langs den gamle vollgraven. I løpet av én dag rekker du å se, og kanskje handle mye uten å stresse rundt mellom severdighetene, og overalt er det trivelige kaféer ogbarer hvor du kan slå deg ned og hvile beina.

Vings Latvia

Når du bestiller en reise til Latvia med Ving kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. En helg, noen ekstra dager ellr kanskje en hel uke, det bestemmer du selv. Ving har en rekke hotell i Riga, alle med gangavstand til sentrum.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Latvia?
Klimaet i Latvias hovedstad er ganske likt klimaet i Skandinavia. Somrene er varme, ofte med temperaturer over 20 grader, og om vinteren er det vanlig med et par minusgrader. Den beste perioden å reise hit er fra mai til august. Da er det på sitt varmeste, tørreste og lyseste. I september er temperaturen fortsatt behagelig med ca. 16 grader, men soltimene er færre og risikoen for nedbør øker jo nærmere du kommer høsten. Det er kaldest mellom desember og mars, deretter blir dagene lysere og temperaturene stiger raskt – fra gjennomsnittlig 9 grader i april til ca. 16 grader i mai.
Pass og visum
For innreise til Latvia må man ha med gyldig norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett.
For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Latvia.
For mer informasjon ta kontakt med Latvias ambassade på tlf. 22 54 22 80. https://www.mfa.gov.lv/no

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Latvia.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Latvia

Riga
Riga er en moderne storby, men også en historisk by. Den korte flytiden gjør Riga til det perfekte reisemålet for en weekend eller midtukeferie.

Finn reise til Latvia
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.