Se hotell (32)

Reiser til Latvia

Du kan reise til Latvia og hovedstaden Riga på drøyt halvannen time – perfekt for en storbyhelg fylt av god mat og spennende opplevelser.
Når du bestiller en reise til Latvia kan du se fram til å bli kjent med Riga. Dette er landets hovedstad, og et spennende utstillingsvindu for landets historie og kultur. Her finner du mange trendy restauranter, fristende butikker og innholdsrike museer, alt til lave priser. I gamlebyen er det kort gangavstand til det meste – Domkirken, Svenskeporten og Rådhusplassen. Rett utenfor ligger markedet og de grønne parkene langs den gamle vollgraven. I løpet av én dag rekker du å se, og kanskje handle mye uten å stresse rundt mellom severdighetene, og overalt er det trivelige kaféer ogbarer hvor du kan slå deg ned og hvile beina.

Vings Latvia

Når du bestiller en reise til Latvia med Ving kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. En helg, noen ekstra dager ellr kanskje en hel uke, det bestemmer du selv. Ving har en rekke hotell i Riga, alle med gangavstand til sentrum.
Finn ditt hotell
Finn reise til Latvia

Reiser til Latvia

Riga
Riga er en moderne storby, men også en historisk by. Den korte flytiden gjør Riga til det perfekte reisemålet for en weekend eller midtukeferie.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.