Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel

Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel er et stort og velkjent hotell i sentrale Riga, like ved Frihetsmonumentet og Esplanade-parken. På hotellet
finnes en rekke fasiliteter som konferansesenter, treningsrom, spa, restaurant og en lekker skybar i 26. etasje med fantastisk utsikt over Riga. Fra Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
kan du fint gå til flere av byens mest kjente severdigheter som f.eks. gamlebyen, Central Market og de fine jugendkvartalene. I omgivelsene utenfor hotellet finner du også transportmidler, ulike kulturtilbud, parker samt restauranter med internasjonale menyer.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering mot betaling på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 1978
Renovert 2001
1 bygning/er
27 etasje/r
587 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Riga, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
 • Treningsrom
 • Spa
 • Miljøsertifisert
Hotellfakta
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Mot betaling
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.