Vrissaki Apartments

Vrissaki Apartments er et hyggelig leilighetshotell i nærheten av både stranden og sentrum. Her bor du i hjertet av populære Protaras/Fig Tree Bay med
butikker, restauranter og barer rett rundt hjørnet, og har kort vei til fine Protaras Beach.
Det familievennlige hotellet har et luftig bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller
. Her er det også en liten lekepark for hotellets små gjester. Vrissaki Apartments har romslige leiligheter med balkong, flere med havutsikt. Her vil du som ønsker muligheten til å lage maten selv trives, samtidig som det er kort vei til Protaras/Fig Tree Bays fine restaurantutvalg.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Turist- og strandområde med lokal trafikk. Det er tettere trafikk i juli og august.

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 1989
Renovert 2021/2022 (hele hotellet)
1 bygning/er
5 etasje/r
50 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Hotellets offisielle klassifisering er 2.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Barnebasseng
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng (del av voksenbassenget)
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  80 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.