• passer for voksne

Mandarin Oriental Hong Kong

Velkommen til Mandarin Oriental Hong Kong – et elegant og stilig hotell som er med i den internasjonale og veletablerte hotellkjeden Mandarin Oriental
. Hotellet passer for deg som vil bo sentralt og har høye krav til komfort og service. Her tilbys det fine og moderne rom og avslappende fasiliteter som innendørsbasseng og spa med tradisjonelle
kinesiske behandlinger. Hotellet har også treningsrom og flere restauranter, hvorav tre stykker med stjerner i Guide Michelin. Når mørket faller på anbefaler vi et besøk i hotellets skybar, hvor det serveres gode drinker med heftig utsikt over Hong Kongs skyskrapere.
Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette er ingen garanti for at hotellet er helt barnefritt.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Bygget 1963
Renovert 2005
1 bygning/er
24 etasje/r
501 rom/leiligheter
Heis (i hovedbygningen)
Resepsjon
Vaskeriservice mot betaling
Minibank

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Hong Kong, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
5,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  4 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  300 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.