Utflukter, Puerto de la Cruz

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Vi gjør oppmerksom på at utfluktsprogrammet til og med sommeren 2021 er redusert, og at enkelte aktiviteter kan bli endret på kort varsel pga. koronasituasjonen. Eksempelvis kan det bli påbudt med munnbind eller at et restaurantbesøk bli byttet ut med medbrakt matpakke som deltakerne får med seg på utflukten. Les mer på reisemålets lokale Mysite

.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Glassbunnbåten Royal Delfin

Glassbunnbåten Royal Delfin

Opplev Tenerifes vakre natur fra havet.

Les mer Skjul

Båten Royal Delfin seiler fra havnen i Puerto de Colón og ut på Atlanterhavet. Vi følger kysten nordover og får se Tenerife fra en annen side. Nyt stillheten på havet, eller gå under dekk og se på livet under vannoverflaten gjennom panoramvinduene. Kapteinen garanterer at du kommer til å se hval eller delfiner. Lunsj serveres når sulten melder seg, og drikke er inkludert under hele båtturen.

En tur på Royal Delfin passer alle, ikke minst barnefamilier. Om bord er det rikelig med plass og mye å gjøre og oppleve.

Inkludert i prisen:
Lettere lunsj og drikke (øl, sangria, brus og vann) på hele seilturen. Angitt pris gjelder den kortere turen (3 timer) fra reisemålene på sørsiden. Prisen er høyere fra Puerto de la Cruz (4,5-timers utflukt).

Tid:
3 eller 4,5 timer.

Guide:
Engelsktalende guide.

Lurt å ta med:
Badehåndkle, klesskift, solkrem, kamera og solbriller.

Øvrig:
Ved dårlig vær kan båtturen bli innstilt, og av og til får vi dessverre ikke gitt beskjed om dette før rett før avgang. Bilder som tas i løpet av dagen og suvenirer kan kjøpes om bord.

UNESCO-turen – kan bestilles hjemmefra

UNESCO-turen – kan bestilles hjemmefra

På denne utflukten får du oppleve to av de viktigste severdighetene på Tenerife, som begge står på UNESCOs verdensarvliste: Nasjonalparken Teide og den gamle hovedstaden La Laguna. Det blir en herlig dag med en fin blanding av natur og kultur. Utflukten går 30/9–17/4.

Les mer Skjul

Vi starter dagen med et besøk på Tenerifes stolthet og Spanias høyeste punkt, vulkanen Teide. I løpet av dagen får vi oppleve flere klimasoner, og det er fascinerende å se hvordan naturen forandrer seg på veien. Vi forlater hotellområdene for å kjøre gjennom små landsbyer der det dyrkes alt fra poteter til vindruer. Vi passerer pinjeskogene før vi kjører ned i et av verdens største kratere. Omgivelsene her nede minner om et goldt månelandskap, men med lavaens former og farger.

Taubanen opp til Teide begynner på 2356 m.o.h. Om været tillater det kan du ta den helt opp til 3555 moh. Herfra venter en strålende utsikt, både over nasjonalparken og de omkringliggende øyene. Turen med taubanen er ikke inkludert i utfluktsprisen, men kan kjøpes i tillegg.

Vi fortsetter så ned mot Tenerifes første hovedstad, universitetsbyen San Cristobal de La Laguna. Her møtes vi av klassisk koloniarkitektur og en spennende kombinasjon av moderne og tradisjonelt bymiljø. Du får litt tid på egen hånd til å vandre rundt i de vakre gatene før vi vender tilbake til Puerto de la Cruz.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille før du reiser, enten samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" hvis du allerede har bestilt.

Mat og drikke:
Ikke inkludert.

Entré:
Turen med taubanen er ikke inkludert i prisen. Den koster ca. 27 euro pr. voksen og ca. 13-14 euro for barn. Billettene må forhåndsbestilles eller kjøpes av Vings reiseleder i forbindelse med bestilling av utflukten.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 08.00–15.00.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ta med:
Gode tursko og varme klær (husk at det er kaldt i høyden). Vannflaske, kamera og evt. kontanter til taubanen.

Øvrig:
Taubanen kan påvirkes av vind og vær, og blåser det for mye stenges den. Gravide og personer med hjerteproblemer kan ikke benytte taubanen ettersom det kan medføre helserisiko pga. høyden.

Fottur i Anaga

Fottur i Anaga

Bli med på en fantastisk fottur i den grønne nasjonalparken Anaga på den nordlige delen av Tenerife.

Les mer Skjul

Når vi kjører inn i det grønne landskapet er det nesten vanskelig å forstå at vi fortsatt er på den samme øya. Turen starter på 600 meters høyde med å gå gjennom noe som best kan beskrives som en eventyrskog. Stiene i øyas eldste skog er omkranset av trær og grener som danner løvtuneller, fuglene kvitrer idyllisk og luften er frisk og klar.

Fotturen er ca. 6 km lang, og underveis går vi gjennom flere vegetsjonssoner som guiden forteller mer om. Vi passer på å holde et behagelig tempo så det blir tid til å nyte de vakre omgivelsene og å ta bilder.

Etter fotturen får du anledning til å smake på kanariske delikatesser. Dette er den perfekte utflukten for deg som liker natur og fotturer.

Inkludert:
Bussreise og guide.

Mat og drikke:
Smaksprøver på lokale produkter og forfriskninger er inkludert i prisen.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 08.00–15.30.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ta med:
Solbriller, solkrem og gode tursko. Temperaturen varierer noe underveis, så ta med noen varmere klær i tillegg.

Tenerife rundt – kan bestilles hjemmefra

Tenerife rundt – kan bestilles hjemmefra

Bli med på en innholdsrik tur over øya der du får se mye av Tenerife på kort tid. Utflukten går i perioden 30/9–17/4.

Les mer Skjul


Utflukten vi tror blir en klassiker og en ny favoritt! Her får du muligheten til å oppleve mye av Tenerife på kort tid – og til en hyggelig pris.

Vi reiser østover mot byen Candelaria. Her besøker vi den berømte kirken som pilgrimer valfarter til hver august. Vi fortsetter så ut på motorveien og ned til sørkysten, og på veien dit får vi vite mer om hvordan turismen har utviklet seg på øya: Fra den spede starten på nordsiden til full oppblomstring i sør. Vi stopper også hos partneren vår Purowool for lunsj og en interessant presentasjon før vi reiser videre.

Vi fortsetter mot vestkysten der veien blir smalere og mer svingete. Naturen varierer mellom høye fjell og dype daler. Før vi reiser tilbake mot Puerto de la Cruz blir det noen interessante stopp på veien, blant annet de berømte stedene Masca og Garachico.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan bestilles hjemmefra, enten samtidig som du bestiller reisen, eller på "Min side" om du allerede har bestilt reise.

Inkludert i prisen:
Transport og guide. Lunsj er ikke inkludert.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 09.00–18.45.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ta med:
Sko som er gode å gå i, vann og kamera.