Tenerife Ving er et hyggelig leilighetshotell i Puerto de la Cruz med mange stamgjester fra VIng. Her har du behagelig avstand til lavastranden Playa Jardin
. På hotelltaket er det en solterrasse med basseng og fin utsikt over Puerto de la Cruz, havet og Teide. Blir du sulten finnes det en liten bar/kafé her, eller du kan ta turen til sjarmerende
Plaza del Charco hvor det ligger flere hyggelige restauranter.
I løpet av 2021 er deler av hotellet renovert: terrassen og baren utenfor lobbyen, bassengområdet på taket og de fleste leilighetene.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Bygget 1973
Renovert 2022 (delvis)
1 bygning/er
6 etasje/r
122 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Myntvaskeri

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Hotellets offisielle klassifisering er 2,5.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Nei
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Minimarked
   Nei
  • Rengjøring/uke
   6
  • Nærmeste sentrum
   900 m
  • Hovedsentrum
   900 m
  • Nærmeste strand/badested
   400 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.