Hotel Acuario ligger i utkanten av Puerto de la Cruz. Hotellet har et lite bassengområde med solsenger og bassengbar. Her er det også restaurant og loungebar. Fra Hotel Acuario har du ca. 1,5 km til Plaza del Charco og til stranden Playa Jardin. Vil du ha en ekstra behagelig ferie kan du bestille halvpensjon når du bestiller reisen din.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert 1 time pr. dag, deretter mot betaling
WiFi på rommet mot betaling

Øvrig informasjon

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 1998
4 bygning/er
6 etasje/r
Heis (i hovedbygningen)
102 rom/leiligheter
Resepsjon

 • Gratis WiFi i resepsjonen
  Se pris og bestill
  Hotellet tilbyr
  • Basseng
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Bar
   Nei
  • Restaurant
   Ja
  • Minimarked
   Nei
  • Rengjøring/uke
   7
  • Nærmeste sentrum
   1,5 km
  • Hovedsentrum
   1,5 km
  • Nærmeste strand/badested
   1,5 km
  • WiFi
   Mot betaling
  • Vannsklie
   Nei
  Rom og leiligheter

  Fine, enkelt innredede rom mot omgivelsene.

  Tre romtyper:
  Dobbeltrom (14–18 m²) for 2 personer
  Dobbeltrom med 3 ordinære senger (ca. 20 m²) for 3 personer
  Dobbeltrom med 4 ordinære senger (ca. 25 m²) for 4 personer

  I alle rom/leiligheter:

  • Balkong
  • Enkeltsenger i noen rom
  • Smal dobbeltseng (1 stk.) i noen rom
  • Barneseng (begrenset antall)
  • Tv med satellittkanaler
  • Safe mot betaling og depositum
  • Badekar eller dusj
  Mat og drikke

  Hotellet har en restaurant og en bassengbar.

  • Barnestoler

  Måltider på hotellet:

  • Enkel frokostbuffé mot betaling
  • Halvpensjon mot betaling (frokost- og middagsbuffé)

  Frokost serveres kl. 07.30–10.30 og middag kl. 19.00–21.30.

  Basseng og strand
  • Basseng 40 m²
  • Solsenger ved bassenget
  • Parasoll ved bassenget

  I Puerto de la Cruz ligger havbassengene El Lago Martiánez. Ved å betale inngangspenger får du tilgang til området hvor det blant annet ligger fem havbasseng, tre barnebasseng, servering og kiosker, det hele spredd over et område på 33 000 kvadratmeter. Til høyre for El Lago Martiánez ligger det en strand, Playa Martiánez, med svart lavasand. Vest for Puerto de la Cruz ligger Playa Jardin, en 150 meter lang strand med svart, grovkornet lavasand. For barnefamilier anbefaler vi sandstrendene på sørsiden av Tenerife. Strendene på nordsiden av øya er svarte. De består av lavasand og lavagrus, og mange steder stikker det klipper opp av havet. Vannet er alltid klart og rent. Når spanjolene selv tar ferie i sommerhalvåret er det hit de reiser. Strendene er ikke alltid like barnevennlige, og det er heller ingen strandaktiviteter her. Mange steder går det an å leie solsenger. Den svarte sanden kan bli brennhet, så husk å ta med badesandaler.

  Havbassengene i Puerto de la Cruz

  Rett ved havet i Puerto de la Cruz ligger de berømte havbassengene El Lago Martiánez. Anlegget består av et stort bassengområde med laguner, et stort basseng med øyer i midten og seks mindre basseng, blant annet tre barnebasseng med klatrevennlige figurer. Saltvannet pumpes rett opp fra havet og fyller bassengene fra spektakulære fontener hver natt. Her er det grønne friområder med skyggefulle palmer, omkledningsrom, dusjer, restauranter og kafeer. Det er utleie av solsenger og parasoller.

  Playa Jardin – Hagestranden

  "Hagestranden" er Puerto de la Cruz' vakreste og mest populære strand. Den ligger i den vestlige utkanten av byen, og er inndelt i tre mindre strandområder. Mot betaling kan du bruke toalettene og omkledningsrom med dusj og oppbevaringsskap. De fleste turistene holder til på den første delen av stranden, nærmest borgen Castillo San Felipe. Det er utleie av solsenger og parasoller. Lokalbefolkningen og barnefamilier søker seg ofte til den borteste delen, nærmest Punta Brava. Her ligger det en foss som danner en liten elv på den finkornede sandstranden. Langs stranden går den en pen promenade med hageområder hvor det ligger flere kafeer, restauranter og barer, samt en lekeplass.

  Playa las Teresitas – fin strand nord for Santa Cruz

  Playa las Teresitas er den fineste stranden nord for Santa Cruz, med gylden sand fra Sahara, palmer som suser i vinden og mange barer. Ikke rart Playa las Teresitas er populær blant lokalbefolkningen! Om sommeren er det ganske lav vannstand, men det varierer med tidevannet. I sommersesongen er det utleie av vannscootere og jetski.

  Los Patos

  Los Patos er stranden rett øst for Playa Bollullo. Her kan du støte på naturister.

  Playa del Socorro

  Svart lavastrand ca. 10 minutter fra Puerto de la Cruz, nedenfor Los Realejos. Playa del Socorro er mest kjent blant surfere for sine perfekte bølger. Om sommeren benyttes stranden mye av lokalbefolkningen. Her er det bar og restaurant. Den beste måten å komme hit på er med buss til Los Realejos og deretter taxi videre, eller med taxi hele veien.

  Playa Bollullo

  Playa Bollullo er kanskje den mest kjente av de tre svarte lavasandstrendene. På veien hit får du en fin spasertur gjennom bananplantasjene. Ta taxi eller lokalbuss fra busstasjonen i Puerto de la Cruz til La Paz. Gå ned til det store hotellet Intepalace (ved siden av Teidemar), følg stien under veien og ned gjennom bananplantasjene. Fra Plaza del Charco tar det ca. en time å gå, og fra La Paz ca. en halv time. Det ligger en liten bar/restaurant ved stranden som du kommer til via noen bratte trapper.

  Lavastrender

  Øst for Puerto de la Cruz, ved El Rincon, ligger det tre svarte lavasandstrender sprengt inn mellom de nesten loddrette klippeveggene. Det er for det meste lokalbefolkningen som kommer hit, og ungdommer som gjerne surfer på bølgene med sine boogie boards. Kommunen har nylig forbedret adkomsten til disse strendene, så trapper og stier er renovert.

  Playa Son Marcos

  Playa Son Marcos er en svart lavasandstrand nedenfor byen Icod de los Vinos. Hit kommer ofte stedets lokalbefolkning.

  Playa Martíanez

  Playa Martiánez er en bystrand som er mye besøkt av surfere og yngre badegjester. Den ligger der hvor strandpromenaden Avenida Colon møter Avenida de la Familia Betanncourt y Molina i Puerto de la Cruz' østlige del, like ved siden av havbassengene. Her er det ingen toaletter eller barer direkte på stranden, så du må opp til strandpromenaden eller Avenidaen. Det er utleie av noen få solsenger og parasoller.

  El Ancon

  El Ancon er den østligste av disse strendene og kanskje den med færrest badegjester. Den ligger litt avsides til, og spaserturen dit kan være anstrengende. Stranden er grunnere enn de andre, spesielt ved lavvann.

  Trening og aktiviteter
  • Bordtennis (mot depositum)
  • Biljard mot betaling
  Beliggenhet og transport

  Turistområde med lokaltrafikk. Avstand til stranden gjelder til fots, med bil er avstanden lengre. Det er en bakke opp til hotellet, og det er en del trapper til sentrum og stranden. Ved ankomst og avreise stopper bussen ca. 150 meter fra hotellet.

  • Nærmeste flyplass: 91 km Reina Sofia
  • Nærmeste sentrum: 1,5 km Plaza del Charco
  • Hovedsentrum: 1,5 km Plaza del Charco
  • Nærmeste strand/badested: 1,5 km Playa Jardin og 2,3 km til El Lago Martiánez

  Calle Parque de las Flores 35
  38400 Puerto de la Cruz
  Telefon +34 922 374 142
  res.acuario@hotelesglobales.com

  Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Puerto de la Cruz. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Reina Sofia sør på Tenerife til hotellene varier mellom ca. 1 time og 30 minutter til 2 timer (ca. 91 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

  Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly kan du i de fleste tilfeller bestille transport til hotellet ditt, som regel med taxi eller minibuss. All informasjon om bestilt transport finner du i reisebeviset ditt. Prisen for transport varierer, avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Nøyaktig pris får du ved bestilling.

  Gjestevurderinger og anmeldelser
  2,6/5
  Gjestenes vurdering er resultatet av 367 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
  43% anbefaler dette hotellet
  Hotellrommet som helhet
  2,3
  Beliggenheten tilsvarer forventninger
  3,1
  Hotellpersonalet
  3,7
  Trivsel & stemning
  3,3
  Wifi
  2,5
  Se anmeldelser for:
  Nyeste
  • 3/5

   "Flott lokal beliggenhet "

   Hotellet har flott beliggenhet i lokalmiljøet, men det er litt avstand og bakker (hjemover) til sentrum og strand. Hyggelig og behjelpelig personale på hotellet. Vi hadde kjøpt "billig tur" så vi velger ikke å klage så mye på rommet, men vi hadde ikke akseptert et så lite og nedslitt rom dersom vi måtte betalt "full" pris, grei WIFI men vi brukte heller mobilnett. Frokosten var god, men vi savnet muligheten til kaffe etc. på utenom måltider, det ble løst ved å besøke lokale baren. Vi bor gjerne her neste gang, men ønsker da oppgradering av rom.
  • 1/5

   "Holder lav standard"

   Dårlig service dårlig renhold bitte små rom elendig beliggenhet og dårlige fasiliteter
  • 2/5

   "God mat, men dårlig rom. "

   Hyggelig personale. God frokost og middagsbuffet. Lite og slitt rom med ekkel dusj. Svært liten balkong. Bratt og langt opp fra sentrum og busstasjon.
  • 2/5

   "Koselig by"

   Et koselig hotell men en bra del og en gammel del. Den gamle delen som jeg var i var dårlig. Slitt dusj i badekar, lørdag gammel vask, altan rett i nagoblokk 2 meter unna, ikke utsikt. Lønner seg å oppgradere.Frokost bra, middag dårlig, men Berger seg på en flott og proff stab. Lite og kaldt basseng. 10-15 min å gå til sentrum i bratt bakke. Har man dårlig helse må taxi benyttes. Området er frodig og fint med mye farger. Anbefales å leie bil noen dager og kjøre vestkysten ned til Americas, nydelig vei og mye mindre trafikk enn på østsiden.
  • 2/5

   "Hotel Acuario"

   Dårlig hotellrom og vannlekkasje fra dusj ut over hele golvet på rom 307. Dessuten var det dårlig middag i halvpensjonstilbudet som inneholdt frokost og middag den uken vi var der. Frokosten var veldig bra men middag er ikke å anbefale. Sukkermaur ble observert på veggen like ved der de oppbevarte brød til frokosten.
  Gjør et søk for å se ledige rom og priser.