Coral Teide Mar er et populært og godt likt hotell i bydelen La Paz ovenfor Puerto de la Cruz. Hotellet ligger i en vakker, grønn hage, og er bygget i
kanarisk stil, hvilket gir en autentisk følelse. I den frodige hagen ligger det to basseng samt solsenger, og en bar som serverer kald drikke. Her kan du slappe av og nyte roen, samt utsikten
mot den mektige vulkanen Teide.
Dagen starter du best med frokost fra bufféen i hotellets frokostrom. Resterende måltider kan du lage selv i leiligheten, eller du kan besøke noen av restaurantene utenfor hotellet. For et større utvalg kan du spasere ca. to kilometer til det velkjente torget Plaza del Charco i byens sentrum. Vil du besøke byens populære botaniske hage, ligger den ca 500 m unna, så du kan gå dit flere ganger i løpet av ferien om du ønsker. For deg som liker å se deg rundt fra sykkelsetet, tilbyr hotellet sykkelleie og gratis sykkelgarasje. Coral Teide Mar hjelper deg gjerne med flere turer i ulike vanskelighetsgrader.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 1974
Renovert 1996-2017 (leilighetene)
1 bygning/er
6 etasje/r
236 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Myntvaskeri mot betaling
Minibank

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Miljøsertifisert
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Nei
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring – dager pr. uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  1,6 km
 • Nærmeste strand/badested
  1,3 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.