Mar y Sol er et velkjent og velutstyrt rehabiliteringshotell som i mange år har vært veldig populært blant bevegelseshemmede gjester. Leilighetshotellet
har fin beliggenhet, bare ca. 400 meter fra strandpromenaden i Los Cristianos.
Mar y Sol har en stor rullestoltilpasset sportshall, og tilbyr et stort behandlingsprogram som er tilpasset blant
annet bevegelseshemmede, og som er spesielt egnet for allergikere, revmatikere og astmatikere. Alle behandlingsprogram bestilles og betales på stedet (for mer informasjon og priser, ta direkte kontakt med hotellet). På Hotellets bassengområde er det spesialtilpassede solsenger, og de største bassengene er utstyrt med heis. Bufférestauranten er romslig, og tilbyr alle dagens måltider. Hotellet har også en bassengbar som serverer enklere retter. Mar y Sol arrangerer underholdning flere kvelder i uken.
Alle slags hjelpemidler for bevegelseshemmede kan leies, les mer på www.lero.net. Hotellet har sykepleiere tilstede hele døgnet og tilbyr dessuten gratis assistanse dersom du trenger hjelp til enkelte gjøremål. Bestilles i resepsjonen.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Leilighetshotellet består av fire bygninger med heis og ramper til inngangen og på hele hotellet. Den eldste delen er bygget i 1990 og de øvrige, nyere bygningene er Casa Barcelona (bygget 2004) og Casa Madrid (bygget 2009). Casa Madrid er hovedbygningen med resepsjon i 5. etasje. I de to nederste etasjene er det kontor og restaurant. Sentralvarme i behandlingsdelen.

Røykfritt hotell
Hotellet har en røykfri policy, noe som betyr at mesteparten av hotellområdet, fasilitetene, inne i leilighetene (den nye delen og superior-rom) og balkonger/terrasser er røykfrie.

Det er tillatt å røyke på følgende steder: i den delen av restauranten som er utendørs (markert område) og utenfor resepsjonen/lobbyen samt i 1- og 2-romsleilighetene i den gamle delen (også på balkong/terrasse) som ikke er merket med No smoking-skilt.

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 2009
Renovert 2012 (delvis) (små oppgraderinger av hotellet foretas kontinuerlig)
4 bygning/er
2 etasje/r eller 7 etasjer
164 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Myntvaskeri mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Velkjent rehabiliteringsanlegg
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
Hotellfakta
 • Basseng
  3 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  450 m
 • Hovedsentrum
  1,3 km
 • Nærmeste strand/badested
  1,1 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.