Cristian Sur er et populært leilighetshotell med fin beliggenhet i Los Cristianos, i nærheten av både shopping og fornøyelsesliv. Hotellet består av flere
bygninger fordelt på to områder, hvert av områdene har et bassengområde med to basseng og et barnebasseng. Her kan du koble av og nyte rolige dager, og hvis stranden lokker er det knappe
ti minutter å gå til Playa de los Cristianos. Nede på stranden kan du spise og drikke godt, se i butikker eller gå en tur på strandpromenaden som strekker seg hele veien til nabobyen Playa de las Americás.
På Cristian Sur kan du bestille en leilighet for opptil seks personer, med balkong eller terrasse samt kjøkkenkrok så du har mulighet til å lage mat. Vil du gjøre ferieoppholdet ekstra behagelig kan du kjøpe til frokost eller halvpensjon, måltidene serveres på nabohotellet Tenerife Sur, rett over gaten.

Internett

WiFi på hele hotellet mot betaling
WiFi i resepsjon/lobby mot betaling (gratis WiFi i restauranten)
WiFi på rommet mot betaling

Øvrig informasjon

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 1985
Renovert 2019 (oppgradering av de fleste leilighetene)
5 bygning/er
3 etasje/r
260 rom/leiligheter
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Myntvaskeri mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Rom for opptil 6 personer
  Hotellfakta
  • Basseng
   4 stk.
  • Barnebasseng
   2 stk.
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Mot betaling
  • Heis
   Nei
  • Aircondition i alle rom/leiligheter
   Nei
  • Minimarked
   Ja
  • Rengjøring – dager pr. uke
   5
  • Nærmeste sentrum
   200 m
  • Hovedsentrum
   850 m
  • Nærmeste strand/badested
   800 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.