Se hotell (18)

Reiser til Puerto del Carmen

Puerto del Carmen byr på alt du ønsker deg i badeferien. Det som opprinnelig var en liten fiskerlandsby har vokst til å bli Lanzarotes mest populære turiststed.
Puerto del Carmen har fantastisk beliggenhet, omgitt av tre brede og gyllengule sandstrender og en fin strandpromenade. Her er det en mengde fine hotell, bra restauranter, kafeer og et pulserende uteliv. I det fine havneområdet er tempoet litt roligere og du kan velge mellom mange utmerkede fiskerestauranter.

Aktiviteter i Puerto del Carmen

I tillegg til de fantastiske strendene er det gode shoppingmuligheter og aktiviteter som dykking, windsurfing og andre typer sport. Liker du golf har du to 18-hullsbaner å velge mellom. Den ene ligger i Puerto del Carmen og den andre et stykke utenfor. Om du mot formodning skulle bli lei av strendene i Puerto del Carmen, kan du ta ta en tur til øyas mest populære strand, Playa de Papagayo på sydkysten.

Vings Puerto del Carmen

Når du bestiller en reise til Puerto del Carmen med Ving velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Det er mange hotell å velge mellom, alle har basseng og flere har kort vei til stranden.

Oppdag Lanzarote med leiebil

Hvis du leier bil kan du besøke en rekke fine steder på Lanzarote. Nasjonalparken Timanfaya midt på øya er et spesielt syn med sine forvridde kratere og klipper som minner om et månelandskap. Her er det så varmt i jordens indre at man kan steke kjøtt på steinene – en minneverdig opplevelse. I landsbyen Teguise holdes det et stort marked hver uke.
Reiser du nordover får du se et landskap som er frodigere enn på resten av øya. Helt nord på øya ligger Mirador del Rio, der du kan nyte en fantastisk utsikt som strekker seg helt til øya Isla Graciosa. På Lanzarote er det også flere store grotter. En av dem, Jameos del Agua, rommer både konsertsal og bar.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Mange hotell
  • Gode shoppingmuligheter
  • Bra uteliv

Våre gjesters vurdering Puerto del Carmen

Finn reise til Puerto del Carmen