Se hotell (24)

Reiser til Puerto del Carmen

Puerto del Carmen byr på alt du ønsker deg i badeferien. Det som opprinnelig var en liten fiskerlandsby har vokst til å bli Lanzarotes mest populære turiststed.

Puerto del Carmen har fantastisk beliggenhet, omgitt av tre brede og gyllengule sandstrender og en fin strandpromenade. Her er det en mengde fine hotell, bra restauranter, kafeer og et pulserende uteliv. I det fine havneområdet er tempoet litt roligere og du kan velge mellom mange utmerkede fiskerestauranter.

Aktiviteter i Puerto del Carmen

I tillegg til de fantastiske strendene er det gode shoppingmuligheter og aktiviteter som dykking, windsurfing og andre typer sport. Liker du golf har du to 18-hullsbaner å velge mellom. Den ene ligger i Puerto del Carmen og den andre et stykke utenfor. Om du mot formodning skulle bli lei av strendene i Puerto del Carmen, kan du ta ta en tur til øyas mest populære strand, Playa de Papagayo på sydkysten.

Vings Puerto del Carmen

Når du bestiller en reise til Puerto del Carmen med Ving velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Det er mange hotell å velge mellom, alle har basseng og flere har kort vei til stranden.

Oppdag Lanzarote med leiebil

Hvis du leier bil kan du besøke en rekke fine steder på Lanzarote. Nasjonalparken Timanfaya midt på øya er et spesielt syn med sine forvridde kratere og klipper som minner om et månelandskap. Her er det så varmt i jordens indre at man kan steke kjøtt på steinene – en minneverdig opplevelse. I landsbyen Teguise holdes det et stort marked hver uke.
Reiser du nordover får du se et landskap som er frodigere enn på resten av øya. Helt nord på øya ligger Mirador del Rio, der du kan nyte en fantastisk utsikt som strekker seg helt til øya Isla Graciosa. På Lanzarote er det også flere store grotter. En av dem, Jameos del Agua, rommer både konsertsal og bar.

Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Mange hotell
 • Gode shoppingmuligheter
 • Bra uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Puerto del Carmen

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
20°14°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
21°14°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
22°15°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
23°16°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • mai
24°17°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • juni
26°19°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • juli
28°20°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
29°21°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • september
28°21°
8
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • oktober
26°19°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • november
24°17°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
21°16°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
Strender
Puerto del Carmen ligger ved en ca. syv kilometer lang strandpromenade med flere store og små strender. Den mest populære stranden heter Playa Grande, hvor kan du prøve en rekke vannsportsaktiviteter.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Lanzarote med rutefly hele året. Flyet lander på flyplassen utenfor Arecife.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Arecife til Puerto del Carmen er ca. 15 minutter (ca. 10 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Puerto del Carmen har et stort utvalg restauranter, kafeer og barer.
Om du er ute etter fornøyelser på Lanzarote bør du velge å reise til Puerto del Carmen. Her er det et livlig uteliv med barer, diskotek, puber og kasino. Flere hotell har dans til orkester.
Shopping
Puerto del Carmen har et stort utvalg av butikker. Kjøpesenteret Biosfera har en lang rekke internasjonale klesbutikker.
Aktiviteter og severdigheter
I Puerto del Carmen kan du drive med dykking, og strendene er fine for windsurfing. Flere hotell har egne tennisbaner og tilbyr andre aktiviteter. Det ligger også en 18-hulls golfbane på stedet.
Hvordan du tar deg rundt
Det går buss fra Puerto del Carmen til for eksempel Arrecife og Playa Blanca. Du kan også bestille taxi og kjøre rundt.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere i Puerto del Carmen.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Spania. For mer informasjon ta kontakt med Spanias ambassade på tlf. 22 92 66 90.

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Spania.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro. Flere banker og minibanker.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til Puerto del Carmen