Se hotell (15)

Reiser til Puerto del Carmen

Puerto del Carmen byr på alt du ønsker deg i badeferien. Det som opprinnelig var en liten fiskerlandsby har vokst til å bli Lanzarotes mest populære turiststed.
Puerto del Carmen har fantastisk beliggenhet, omgitt av tre brede og gyllengule sandstrender og en fin strandpromenade. Her er det en mengde fine hotell, bra restauranter, kafeer og et pulserende uteliv. I det fine havneområdet er tempoet litt roligere og du kan velge mellom mange utmerkede fiskerestauranter.

Aktiviteter i Puerto del Carmen

I tillegg til de fantastiske strendene er det gode shoppingmuligheter og aktiviteter som dykking, windsurfing og andre typer sport. Liker du golf har du to 18-hullsbaner å velge mellom. Den ene ligger i Puerto del Carmen og den andre et stykke utenfor. Om du mot formodning skulle bli lei av strendene i Puerto del Carmen, kan du ta ta en tur til øyas mest populære strand, Playa de Papagayo på sydkysten.

Vings Puerto del Carmen

Når du bestiller en reise til Puerto del Carmen med Ving velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Det er mange hotell å velge mellom, alle har basseng og flere har kort vei til stranden.

Oppdag Lanzarote med leiebil

Hvis du leier bil kan du besøke en rekke fine steder på Lanzarote. Nasjonalparken Timanfaya midt på øya er et spesielt syn med sine forvridde kratere og klipper som minner om et månelandskap. Her er det så varmt i jordens indre at man kan steke kjøtt på steinene – en minneverdig opplevelse. I landsbyen Teguise holdes det et stort marked hver uke.
Reiser du nordover får du se et landskap som er frodigere enn på resten av øya. Helt nord på øya ligger Mirador del Rio, der du kan nyte en fantastisk utsikt som strekker seg helt til øya Isla Graciosa. På Lanzarote er det også flere store grotter. En av dem, Jameos del Agua, rommer både konsertsal og bar.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Mange hotell
  • Gode shoppingmuligheter
  • Bra uteliv

Våre gjesters vurdering Puerto del Carmen

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Puerto del Carmen

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.