THB Tropical Island Aparthotel

Velger du THB Tropical Island Aparthotel i Yaiza som overnattingssted, bor du nær stranden, kun en 5 minutters kjøretur unna både Playa Blanca og Cala
Blanca Sub. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 1,8 mi (2,9 km) unna Marina Rubicon og 1 mi (1,6 km) unna Nuestra Señora del Carmen-plassen.
En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst
. Drikkevarer er ikke inkludert i prisen for halvpensjon og for rom med frokost inkludert.

Safe i resepsjonen
Døgnåpen resepsjon
Wi-fi inkludert
Vaskeritjenester
Bagasjeoppbevaring
Heis

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Treningsrom
 • Flere basseng
 • Spa
3,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  15 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  3 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.