Dreams Lanzarote Playa Dorada Resort & Spa

Når du bor på Dreams Lanzarote Playa Dorada Resort & Spa i Yaiza bor du fint til ved vannkanten, samtidig som du er en 4 minutters spasertur fra Dorada
strand og en 3 minutters kjøretur fra Marina Rubicon. Dette hotellet med hele 5 stjerner er kun 1,2 mi (2 km) unna Museo Atlántico og 2,9 mi (4,6 km) unna Aqualava vannpark.
En resepsjonist
vil ta imot gjestene ved ankomst. Overnattingsstedet har en kleskode under middagsservering i restaurantene. Pent, uformelt antrekk kreves, inkludert lange bukser og skjorte for menn.
Kjæledyravgift: 50 EUR per kjæledyr, per natt. Det kreves ikke betaling for servicedyr Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Safe i resepsjonen
Døgnåpen resepsjon
Renseri/klesvask
Wi-fi inkludert
Vaskeritjenester
Bagasjeoppbevaring
Heis

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Oppvarmet innendørsbasseng
 • Flere basseng
 • Barnebasseng
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  8 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  5 stk.
 • Bar
  9 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.