Servatur Terrazamar & Sunsuite

Servatur Terrazamar & Sunsuite ligger vakkert til i en skråning, og er bygget i terrasseform med store solterrasser og innbydende bassengområder. Fra hotellet
har du utsikt over Puerto Rico-dalen, og hotellet ligger nær Puerto Ricos kjøpesenter med restauranter, butikker, supermarked og uteserveringer.
Hotellet har fine leiligheter som er
fordelt i tre bygninger. Øverst på hotellområdet ligger bygningen Royal. Her ligger leilighetene med høyere standard og med sommeråpent basseng (25. juni–10. september). Nedenfor ligger bygningene Sunsuite og Terrazamar, som begge har bassengområder for voksne og barn, så det er aldri langt til en avkjølende dukkert.
På hotellet er det også en restaurant og en bassengbar med fin utsikt over Puerto Rico. Foretrekker du å lage din egen mat, er det et lite minimarked på både Sunsuite og Terrazamar hvor du kan kjøpe det mest nødvendige, blant annet har de et eget bakeri.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Hotellet ligger i en skråning og består av flere sammenhengende bygg, totalt tre bygninger. Hotellet er bygget i terrasseform med bygningene Royal lengst opp i skråningen, Sunsuite i midten og deretter Terrazamar. Det går en vei mellom bygningene.

Øverst i skråningen ligger Royal-bygningen, 5 etasjer med basseng på toppen. Bassenget er åpent i sommersesongen (25. juni–10. september).

Over gaten fra Royal ligger Sunsuite-bygningen med 11 etasjer.
Heis fra 0.–6. etasje og 6.–11. etasje (gang i mellom). Det er ca. 80 meter å gå til Royal-bygningen.

Terrazamar har 6 etasjer og det er ca. 150 meter mellom Sunsuite og Terrazamar.
Resepsjonen og bassengområdet ligger i 6. etasje i Terrazamar (bakkeplan inn fra gaten).

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 2002 (Terrazamar og Royal. Sunsuite ble bygget i 2005)
Renovert 2018–2019 (bassengområdet på Sunsuite og leilighetene i Terrazamar- og Sunsuite-bygningen)
3 bygning/er
11 etasje/r (Sunsuite), 6 etasjer (Terrazamar) og 5 etasjer (Royal)
306 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Myntvaskeri mot betaling
Minibank

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Oppvarmet basseng
   2 stk.
  • Oppvarmet barnebasseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   2 stk.
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Minimarked
   Ja
  • Rengjøring/uke
   5
  • Nærmeste sentrum
   200 m
  • Hovedsentrum
   200 m
  • Nærmeste strand/badested
   1,3 km

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.