• passer for voksne

Sunprime Atlantic View

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Atlantic View var det første Sunprime-hotellet som åpnet dørene. Siden den gang har det fortsatt å tiltrekke både nye og tilbakevendende gjester som reiser uten barn. Her får du oppleve alt vi mener bør inngå i en vellykket voksenferie!

Glem lekende, energiske barn og barnevennlige buffeer – i Sunprime Restaurant serveres sofistikert mat akkompagnert av utvalgte drikkevarer. Slå deg ned og nyt den fredelige atmosfæren. En perfekt avslutning på middagen - eller når du måtte ønske - får du i Sunprime Lounge, mellom restauranten og lobbyen.

Visste du at Sunprime Atlantic View er vårt mest populære golfhotell på Gran Canaria? Herfra har du kort vei til flere av øyas golfbaner. På hotellet er det også mange treningsmuligheter, som for eksempel vanngymnastikk og Yoga. Du kan også trene gratis i treningsstudioet eller kjøpe en herlig behandling i Sunprime Spa.

På hotellet er det et stort, flott bassengområde med hele tre oppvarmede basseng. Vil du ha ekstra kort vei til en svalende dukkert kan du bestille en suite med direkte utgang til bassenget. Lengter du etter sand og saltvann kan du enkelt komme deg til stranden med hotellets strandbuss, som går flere ganger om dagen.

Du kan selvfølgelig også gå ned til stranden hvor du finner du det meste Playa del Inglés kan tilby – alt fra restauranter til butikker og nattklubber.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Røykfritt fra 1. oktober 2021

Sunprime Atlantic View vil f.o.m. 1. oktober 2021 være et røykfritt hotell. Det kommer til å finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet omfatter rom og balkonger, og gjelder også for e-sigaretter.

Legeservice

Lege (mot betaling) er på hotellet syv dager i uken. Kontakt resepsjonen for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

På hotellområdet finnes det ramper og toaletter som er tilpasset bevegelseshemmede. Noen få suiter er tilpasset bevegelseshemmede. Les mer under leilighetskategori Classic Suite.

Sesong

Hotellet har åpent året rundt. I vintersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

Miljø

Du kan lese mer om vårt miljøarbeid på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrig

Resepsjon: Åpen hele døgnet. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og utsjekk senest kl. 12.00. Avis-bilutleie, veksling, bordreservasjon, bytte av bassenghåndklær, vaskeriservice m.m.

Bygget: 1985 Renovert: 2007 Sommeren 2014 ble suitene og fellesarealene pusset opp.

250 suiter, 5 etasjer

Heis: Delvis i A-blokken, til 2. og 3. etasje og delvis i hovedbygningen, til 2.–4. etasje.

Parkering: På gaten rundt hotellet. Begrenset antall plasser.

Hotellmanager

Juani Baez (Ass. Resort Manager)

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Aldersgrense 16 år
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Oppvarmet basseng
  3 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  300 m
 • Hovedsentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  2 km
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Atlantic har perfekt beliggenhet i populære Playa del Inglés, med kort avstand til restauranter, butikker og flere av øyas golfbaner.

Her kan du se hvor suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Prime Lounge Suite

Koselige, pene suiter med herlig uteplass hvor du kan nyte deilige kvelder i behagelige loungemøbler.

Prime Pool Suite

Herlige suiter hvor du kan hoppe rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Unn deg det lille ekstra!

Grand Suite

Romslige og velutstyrte 3-romssuiter for opptil 4 personer, passer perfekt for litt større reisefølger.

Mat og drikke

På Sunprime Atlantic View nyter du måltidene i Sunprime Restaurant som har en à la carte-del og en buffé-del. Her er interiøret elegant, atmosfæren avslappet og maten vellaget. Etter maten kan du kose deg med en drink i loungen, hotellets hjerte og naturlige møteplass. Restauranten og loungen ligger ved siden av hverandre i hovedbygningen, nær bassengområdet. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Lunsj: 12.00–16.00 (buffé 12.00–15.00)
Middag: 18.00–22.00 (buffé 18.00–21.00)

Pent antrekk.

Bufférestaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.00–15.00
Middag: 18.00–21.00

Her spiser du hvis du har bestilt en av våre Inclusive-pakker. I bufférestauranten vår serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du ta en drink etter middag sammen med gamle og nye venner. Eller kose deg med avisen, en bok, en kopp kaffe eller et glass vin - eller rett og slett bare nyte stemningen. Her kan du også bastille enkle lunsj- og middagsretter. Den dempede musikken og det innbydende interiøret innbyr til småprat og avkobling. Loungen kan ganske enkelt betraktes som din egen stue i ferien, og som gjest på Sunprime Atlantic View kan du dessuten nyte livemusikk flere kvelder i uken.

Sunprime Market

Sunprime Hotels egen butikk med et stort utvalg varer, drikke, toilettartikler, delikatesser, aviser og bøker. Vil du fylle utfluktskurven kan du gjøre det her. Åpen daglig kl. 09.00–19.00.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen disker kokkene våre opp med en herlig & sunn frokostbuffé. Her finner du flere sorter brød, bakverk, oster, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Du kan også velge mellom mange forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Fra kjøkkenet serverer vi varme frokostretter. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du frokost hver dag og middag fem av syv dager. Hvis du ønsker det, kan du også kjøpe til lunsj i fem dager til en uslåelig pris.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig i ferien kan du prøve vår Sunprime All Inclusive. Da kan du spise og drikke så mye du vil uten å tenke på regningen.

På Sunprime Atlantic View serveres alle måltider som buffé. Prisen er høyere hvis du reiser over jul og nyttår, da jule- og nyttårsbuffé er inkludert 24.12. og 31.12.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime All Inclusive.

Basseng og strand

Bassengområdet på Sunprime Atlantic View er svaret på det de fleste drømmer om. Her er det rikelig med behagelige solstoler og parasoller rundt de tre oppvarmede utendørsbassengene. Noen av suitene på hotellet har direkte utgang til bassenget - det er bare å åpne balkongdøren og hoppe uti! Og skulle du mot formodning bli lei av det behagelige bassenglivet går det gratisbusser til den fine sandstranden i Maspalomas, ca. fire kilometer fra hotellet.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 239 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, 25 grader*

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 222 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, 25 grader*

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 289 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, 25 grader*

Strand

Nærmeste strand er Playa del Inglés, ca. 2 km. Hotellet tilbyr gratis busstransport til stranden i Maspalomas to ganger om formiddagen, og tre ganger fra stranden til hotellet om ettermiddagen. Første buss går rundt kl. 09.15 og siste buss hjem fra stranden rundt kl. 17.30. Ta gjerne med basseng- og strandhåndklær fra hotellet til stranden. Solsenger og parasoll på stranden mot betaling.

*Bassengene er oppvarmet 1. november–15. april til ca. 25 grader – kan variere i løpet av døgnet, avhengig av lufttemperaturen.

Trening og aktiviteter

På Sunprime Atlantic View kan du velge mellom massevis av populære treningstimer, som for eksempel Core, Yoga og vanngymnastikk. Timene ledes av SATS-utdannende instruktører og er inkludert i prisen. Du kan også trene på egen hånd i treningsstudioet eller ta en match på tennisbanen. Fra Sunprime Atlantic View er det dessuten kort vei til flere av øyas beste golfbaner.

Har du glemt treningsklærne hjemme? Eller trenger du å fornye treningsgarderoben? På Sunprime Atlantic View kan du kjøpe den nyeste treningskolleksjonen fra Craft.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta i våre populære treningstimer. Du kan utfordre deg selv i blant annet Crosstraining, Bootylicious og Cardio Energy. Eller prøve treningstilbudet Yoga Flow der du får en fin introduksjon til dynamisk yoga. Gjeldende treningsskjema finner du under Aktivitetsprogram.

Nyhet sommeren 2020! Få hjelp til å finne roen i kropp og sjel samtidig som du jobber med fleksibilitet. Yin Release er en avspennende treningstime basert på Yin Yoga-prinsipper, med rolige bevegelser og stillinger som holdes i flere minutter.

Tren i bassenget

Velkommen til bassenget og til noen av våre mest populære treningsaktiviteter – vanngymnastikk og Water Circuit der du får testet både styrke og kondisjon ved de ulike stasjonene. Du vil oppleve en treningsøkt helt utenom det vanlige, ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

I fine treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Vårt treningsstudio er utstyrt med frivekter og noen få apparater. Treningen er naturligvis helt gratis.

Trening på rommet

Nyhet! Planlegger du å trene på egen hånd i ferien? Nå slipper du å fylle kofferten med treningsutstyr. Bestill en treningspakke, så får du låne yogamatte, treningsstrikk (rubberband lett, medium og hardt), exertube medium og glidematter. Du får også forslag til ulike øvelser. Alt dette ligger på rommet ditt ved ankomst. Stort enklere blir det ikke!

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Tennis

Du kan når som helst utfordre gamle og nye venner til en match på hotellets tennisbane. Utstyr kan leies i resepsjonen. På dagtid spiller du gratis, om kvelden må du betale litt for belysning. Har du lyst til å bli bedre i tennis eller kanskje bare prøve en ny idrett? Som gjest på hotellet kan du bestille en privat tennistime. Time bestiller du i resepsjonen.

Golf

Når du bor du på Sunprime Atlantic View har du kort vei til noen av øyas beste golfbaner.
Her er noen eksempler:

Anfi Tauro Golf
Avstand: 19 km
Hyggelig 18-hulls mesterskapsbane samt en 9-hullsbane som ligger midt i et fantastisk landskap omgitt av vakre palmer, innsjøer, fosser og vulkanske klipper. Passer både middels gode og gode golfere.

Lopesan Meloneras Golf
Avstand: 3 km
Vakker 18-hullsbane rett vest for Maspalomas-fyret. Flere av hullene går langs Atlanterhavet, og noen av dem setter golfkunnskapene og konsentrasjonen på en skikkelig prøve. Mange mener at de siste 9 hullene er den beste 9-hullssløyfen på hele øya. Banen passer for middels gode golfere og de skikkelig dyktige.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rolig beliggenhet i øvre del av Playa del Inglés med utsikt mot Maspalomas-ørkenen og mot annen bebyggelse. Den lokale trafikken og underholdningen fra andre hotell kan forstyrre noen leiligheter. Ca. 300 meter til restauranter og et lite, lokalt sentrum, ca. 1 km til kjøpesenteret Yumbo. Buss fra Gando flyplass tar ca. 45 minutter (30 km). Transporten er ikke inkludert, men kan bestilles hjemmefra.

Det årlige karnevalet er, i likhet med Pridefestivalen, en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevalsukene, vanligvis i januar/februar og Pridefestivalen, vanligvis i mai, oktober og november, er det mye liv i gatene og det spilles musikk til sent på natt/tidlig morgen. Enkelte av gatene vil da bli avstengt, hvilket kan medføre at bussen ikke vil kunne kjøre gjestene helt frem til hotellet. Du må da bære bagasjen selv og gå det siste stykket sammen med en av Vings reiseledere. Nøyaktige datoer og mer informasjon finner du under fanen Reisemålsfakta på reisemålet Playa del Inglés.

Avenida de Gran Canaria 48
Playa del Inglés 35 100
Tel: + 34 928 76 57 08
E-post (skriv på engelsk):
atlanticview@sunprime.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Sunprime Atlantic View tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. For flyavganger før kl. 11.00 må bagasjen sjekkes inn kvelden før. Har du forhåndskjøpt transport (og flyr med Sunclass Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen.

Reisemål: Playa del Inglés, Gran Canaria
Bagasjeinnsjekk på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: Året rundt

Spa

På Sunprime Atlantic View har du alle muligheter til å skjemme bort deg selv litt ekstra. I vår spa-avdeling kan du velge mellom flere deilige kroppsbehandlinger. Når du besøker Sunprime Spa kan du dessuten slappe av i vår relax-avdeling, med både badstue, boblebad og massasjedusjer.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi har forskjellige spapakker som kan forhåndsbestilles før du reiser.

Liten, medium eller stor spapakke

Unn deg en 25-, 50- eller 75-minutters spabehandling.
Velg mellom f. eks. Hot Stone Massage, Aroma Massage og Klassisk Massasje

Luksus for én

90 min.Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Slik bestiller du

Slik bestiller du

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & Spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,5/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 6550 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
95% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,4
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,1
Hotellpersonalet
4,7
Trivsel & stemning
4,5
Barnebasseng
4,2
Wifi
4,6
Mulighet for fred og ro
4,6
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 4/5

  "Alle tiders "

  Glimrende.
 • 5/5

  "Et topphotell. Sjekk inn"

  Meget bra hotell. Rengjøringen muligens den beste vi har opplevd på alle våre reiser til Spania og Hellas.
 • 4/5

  "Flott hotell"

  Flott hotell. Fantastisk personal og god mat. Veldig rolig og avslappet hotell. Stille etter kl 23Det som var kjedelig var at AC ikke virket unde hele ferien, og ble heller ikke fikset da vi sa i fra. Fikk vifte, men hjalp lite.
 • 5/5

  "Anbefaller hotell Suprime"

  Vi er veldig fornøyde med hotellet, godt renhold og god service fra betjeningen.Vi har vært der 2 år på rad og kommer antagelig til å velge samme hotellet på nytt.Leiligheten har fin inndeling av rommene.Vi er 2 par som har reist sammen 2 år til dette stedet, med hver vår leilighet.Det vi savner er som sagt parasoll på terrassen.Deilige bassenger og fine solstoler , som vi ser blir godt rengjort hver kveld.
 • 5/5

  "Fungerte med rullestol"

  Veldig god service på hotellet. Personalet kom veldig raskt da vi hadde problemer med kjøleskap. Rommet fungerte veldig bra selv om jeg var avhengig av manuell rullestol. Var en liten kant inn til dusjen på badet, men det var ikke mer enn ett skritt så satt jeg på stolen inne i dusjen. Hotellet lå skjermet fra trafikk. Stille og rolig. Ikke barnefamilier der. De hadde bordtennis der. Selv om jeg er sterk i armene så var det veldig godt å ha med assistent så jeg kunne komme opp en noe bratt rampe inn til spisesalen. Tok buss til/fra Las Palmas. Noen busser har ikke heis, mens andre har det. Hotellet fungerte godt for meg som rullestolbruker, men en fordel at jeg klarer å gå noen skritt innimellom.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.