Los Angeles er et veldrevet leilighetshotell med hjemmekoselig atmosfære og mange stamgjester. Hotellet ligger i kort gangavstand fra stranden, på den
fine strandpromenaden i Playa del Inglés. Her har du både restauranter, uteliv og shopping rett i nærheten.
Hotellet har et hyggelig bassengområde med solsenger, parasoller og et lite basseng
som er oppvarmet deler av året. Her kan du koble helt av i ferien og nyte late dager og forfriskende bad. Los Angeles tilbyr romslige, lyse leiligheter med interiørdetaljer i turkis. Om du vil kan du bestille en leilighet med flott havutsikt. Har du lyst til å se litt mer av Gran Canaria og den varierende naturen på øya, kan du bli med på en av våre spennende utflukter eller du kan leie en bil og ta turen på egen hånd.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Hotellpersonalet møter opp og deler ut nøkler ved ankomst.

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 1985
Renovert 2020 (leilighetene ble pusset opp)
1 bygning/er
2 etasje/r
10 rom/leiligheter
Resepsjon kl. 08.00-16.00 (stengt tirsdag og søndag)

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Hotellets offisielle klassifisering er 3,5.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Barnebasseng
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Bar
  Nei
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Nei
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring – dager pr. uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  400 m
 • Hovedsentrum
  1,6 km
 • Nærmeste strand/badested
  500 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.