Olympia er et enkelt og hyggelig hotell med sentral beliggenhet nær den kilometerlange stranden Las Canteras. Her vil du som liker å kombinere strand-
og byliv trives. Hotellet har enkle rom, og i 5. etasje er det en liten terrasse med solsenger. Langs strandpromenaden kan du hygge deg med noe kaldt å drikke, eller spise på en av restaurantene
med utsikt over havet. Fra Olympia er det kort vei til shopping, restauranter og uteliv i Las Palmas.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 1964
Renovert 1983
1 bygning/er
6 etasje/r
40 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Safe i resepsjonen mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i resepsjonen
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Basseng
   Nei
  • Bar
   Nei
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Minimarked
   Nei
  • Rengjøring/uke
   4
  • Nærmeste sentrum
   0 m
  • Hovedsentrum
   600 m
  • Nærmeste strand/badested
   200 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.