Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

Velkommen til Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club, et nybygget, moderne og lekkert leilighetshotell rett ved havet og strandpromenaden som går inn
til Arguineguín. Her bor du i en toppmoderne og romslig leilighet med plass til opptil syv personer. Leilighetene er velutstyrte og har praktiske oppholdssoner både inne og ute. For det lille
ekstra kan du velge en leilighet med privat basseng og havutsikt.
På hotellet finner du også en à la carte-restaurant med grillmat på menyen samt et infinitybasseng med solterrasse. Fra bassengområdet har du panoramautsikt over havet og solnedgangen. I tilknytning til hotellet ligger også Perchel Beach Club, med flott havutsikt. Som gjest på Cordial Santa Águenda får du gratis inngang mandag– fredag og rabatt på prisen i helgene. Perchel Beach Club har også et spa som tilbyr deilige behandlinger mot bestilling og betaling.
Hotellet ligger i rolige omgivelser, med kort vei ned til stranden og den koselig, lille havnen i Arguineguín, hvor du også finner flere hyggelige restauranter.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert i hotellets parkeringshus med forbehold om plass
Bygget 2020
7 bygning/er
1 etasje/r
87 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon kl. 08.00–23.00
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Myntvaskeri

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Rom med privat basseng
 • Rom for opptil 7 personer
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Oppvarmet barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Hovedsentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  300 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.