Park Hyatt Tokyo Hotel

Park Hyatt Tokyo Hotel er en elegant oase av ro og åpne områder. Det er det ideelle luksushotellet i Tokyo, hvor gjestene kan nyte en 360 graders utsikt
over den travle byen og Fuji-fjellet. Eiendommen ligger 1 km fra Shinjuku jernbanestasjon, 2 km fra Yoyogi-parken, 7 km fra både keiserpalasset og Tokyo sentrum og 22 km fra Tokyo Haneda lufthavn
.

Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, bibliotek, salong, innendørs svømmebasseng, treningsstudio, spa (ekstra kostnad), badstue (ekstra kostnad), trådløs Internettilgang, forretningssenter, møte-/konferanserom, heis og 24-timers resepsjon.

Rommene har telefon, TV, luftkondisjonering, trådløs internettilgang, hårføner og bad.

Adresse: 3-7-1-2 Nishi Shinjuku, 163-1055 Tokyo, Japan.

Aircondition
Heis
Safe
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Vaskerom
Klesrens
Minibank/minibank
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Innendørs basseng(er)
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Sentrum: 7 km
Flyplass: HND 22 km, NRT 73 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
 • Spa
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.