Hyatt Regency Tokyo

Hyatt Regency Tokyo ligger i et blomstrende forretnings-, shopping- og underholdningsområde. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av tjenester, som garantert
tilfredsstiller gjestenes behov. Dra nytte av tjenestene på hotellet. Ligger 350 meter fra Niagara Falls fontenen, 1 kilometer fra Shinjuku togstasjon, 2 kilometer fra Shinjuku Gyoen nasjonale
hager, 7 kilometer fra Tokyo sentrum og 23 kilometer fra Tokyo Haneda flyplass.

På hotellet er det restauranter, bar, salong, innendørs svømmebasseng (mot betaling), treningsstudio (mot betaling), spa (mot betaling), badstue (mot betaling), WiFi, møte-/konferanserom, heis og 24-timers resepsjon.

Rommene måler 24 til 28 m² og har telefon, TV, safe, minibar (mot betaling), aircondition, WiFi, skrivebord, badekåper, hårføner og bad.

Suitene måler 71 m² og har også stue.

Adresse: 2-7-2, Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku, 160-0023 Tokyo, Japan.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Valutaveksling
Gratis wifi
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Innendørs basseng(er)
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Sentrum: 7 km
Flyplass: HND 23 km, NRT 73 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
 • Spa
4,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.