Chinzanso Tokyo

Velkommen til Hotel Chinzanso Tokyo - en luksuriøs hageoase i hjertet av Tokyo. Våre hageanlegg ble formelt etablert i 1861. Her kan våre gjester slappe
av på rommet og nyte utsikten over vår store, japanske hage. Vi tilbyr det beste av japansk gjestfrihet, og når du våkner på Hotel Chinzanso Tokyo, kan du åpne gardinene og nyte synet av hage
som bader i morgensolen, eller synet av Tokyos skyline som strekker seg ut foran deg. Alle værelser er designet for å være et fristed for avslapning og komfort, med luksuriøse møbler og innredning samt det nyeste innen elektronikk, underholdning og bekvemmelighet. Vi inviterer deg til å komme og nyte vår fantastiske gjestfrihet. Eiendommen ligger i Bunkyo, 600 m fra Eisei Bunko-museet, 4 km fra brannmuseet, 6 km fra keiserpalasset Chiyoda, 6,5 km fra Tokyo sentrum, 28 km fra Tokyo Haneda lufthavn og 74 km fra Narita internasjonale lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, innendørs svømmebasseng, spabehandlinger (ekstra kostnad), trådløs Internettilgang, forretningssenter, møterom, heis og 24-timers resepsjon.

Rommene har minibar (ekstra kostnad), TV, telefon, kaffe-/tekoker, air condition, trådløs internettilgang, safe, bad og badekåper.

Aqua Garden-rommene har aqua-terrarium med stue.

Deluxe hage-suiter, ambassadør-suiter og president-suiter har også stue og arbeidsområde.

Royal-suiter har 2 soverom, kjøkken, stue og spisebord.

Imperial-suiter har 3 soverom, 3 bad, kjøkken, separat spisestue og stue.

Adresse: 2-10-8, Sekiguchi, 112-8680 Tokyo, Japan.

Aircondition
Heis
Safe
TV
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Sentrum: 6,5 km
Flyplass: HND 28 km, NRT 74 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,5
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.