Capitol Hotel Tokyu

En oase for avslapping - så nær, men likevel så langt fra byens tjas og mas. Den raffinerte, japanske, moderne atmosfæren er perfekt for avkobling, og
fra værelsene kan våre gjester nyte panoramisk utsikt over Tokyos bybildet, som inkluderer utsikt over National Diet Building. Eiendommen ligger i Chiyoda-ku, 4 km fra Shinjuku Gyoen National
Garden, 5,5 km fra Samurai-museet, 6 km fra Tokyo sentrum, 20 km fra Tokyo Haneda lufthavn og 73 km fra Narita internasjonale lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer restauranter, barer, innendørs svømmebasseng, treningsstudio, boblebad (ekstra kostnad), badstue (ekstra kostnad), bibliotek, møterom, spabehandlinger (ekstra kostnad), heis, forretningssenter, skjønnhetssalong (ekstra kostnad), parkering og 24-timers resepsjon.

Rommene har minibar (ekstra kostnad), TV, telefon, air condition, safe, bad og hårføner.

Club-rom har også Nespresso-kaffemaskin og eksklusiv tilgang til "Library Lounge" i 27. etasje.

Executive-suiter og Garden-suiter har også en egen stue.

Capitol-suiter har også separat stue, spisestue, kontor og boblebad.

Adresse: 2-10-3, Nagata-cho, Chiyoda-ku, Tokyo, Japan.

Aircondition
Heis
Safe
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
TV
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Sentrum: 6 km
Flyplass: HND 19 km, NRT 73 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.