Belmont Hotel ligger nær Asakusabashi stasjon, og kan nås direkte fra Narita lufthavn, Haneda lufthavn og Tokyo Station. Asakusabashi stasjon er neste
stasjon etter det populære Akihabara-området, som er kjent for sin elektronikk, manga og anime-figurbutikker. Asakusabashi Belmont Hotel tilbyr god tilgjengelighet til Tokyos enorme utvalg av
severdigheter, restauranter og underholdningstilbud. Etter en travel dag med reise eller sightseeing, er våre rene og luftige værelser det perfekte stedet for avkobling. Eiendommen ligger 250 m fra Nihonbungu-museet, 3 km fra Det keiserlige palassets østlige hager, 4 km fra Tokyo nasjonalmuseum, 7 km fra Tokyo sentrum, 22 km fra Tokyo Haneda lufthavn og 72 km fra Narita internasjonale lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, trådløs internettilgang, forretningssenter, gavebutikk, heis, møterom og 24-timers resepsjon.

Rommene har kjøleskap, TV, telefon, vannkoker, trådløs internettilgang, air condition, bad, hårføner og tøfler.

Deluxe-single-semi-double har også sovesofa for en ekstra gjest.

4-sengs rom har også 2 ekstra senger.

Japanske rom har også tatami-matter.

Adresse: 1-2-8 Yanagibashi, Taito-Ku, 1110052 Tokyo, Japan.

Aircondition
Heis
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Gratis wifi
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Sentrum: 7 km
Flyplass: HND 22 km, NRT 72 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
3,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.