Se hotell (2)

Reiser til Lucea

Reis med Ving til Lucea og opplev hverdagslivet i en særpreget og hyggelig liten jamaicansk by.
Lucea er en av Jamaicas eldste småbyer, og har en lang historie og et yrende folkeliv langs de fine strendene. Byen ligger midt mellom turiststedene Negril og Montego Bay, men er selv litt mindre påvirket av turismen. Husene her er bygget i klassisk karibisk stil, og atmosfæren er avslappet. I Lucea ligger det noen få butikker og restauranter, og i havneområdet er det marked flere ganger i uken. Med sitt myldrende liv og fargerike salgsboder er det virkelig noe for deg som liker å oppleve det lokale hverdagslivet i ferien.

Barnevennlig hotell på stranden i Lucea

I Lucea bor du på populære Grand Palladium Jamaica Resort & Spa. Det ligger fantastisk til ved havet, et lite stykke utenfor lille Lucea. Her kommer både store og små gjester til å trives. Hotellet har fire bassengområder, og det ligger flere badeviker rett nedenfor hotellet. Rommene er romslige, og All Inclusive er inkludert i prisen – alt for at ferien din skal bli så avslappende, minneverdig og herlig som mulig.

Hotell med fire badebukter

Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa ligger som en del av Grand Palladium Jamaica Resort & Spa. Her er det fire bassengområder og flere restauranter og barer på både dag- og kveldstid.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • All Inclusive
  • Fine sandstrender

Våre gjesters vurdering Lucea

Finn reise til Lucea