Se hotell (2)

Reiser til Lucea

Reis med Ving til Lucea og opplev hverdagslivet i en særpreget og hyggelig liten jamaicansk by.
Lucea er en av Jamaicas eldste småbyer, og har en lang historie og et yrende folkeliv langs de fine strendene. Byen ligger midt mellom turiststedene Negril og Montego Bay, men er selv litt mindre påvirket av turismen. Husene her er bygget i klassisk karibisk stil, og atmosfæren er avslappet. I Lucea ligger det noen få butikker og restauranter, og i havneområdet er det marked flere ganger i uken. Med sitt myldrende liv og fargerike salgsboder er det virkelig noe for deg som liker å oppleve det lokale hverdagslivet i ferien.

Barnevennlig hotell på stranden i Lucea

I Lucea bor du på populære Grand Palladium Jamaica Resort & Spa. Det ligger fantastisk til ved havet, et lite stykke utenfor lille Lucea. Her kommer både store og små gjester til å trives. Hotellet har fire bassengområder, og det ligger flere badeviker rett nedenfor hotellet. Rommene er romslige, og All Inclusive er inkludert i prisen – alt for at ferien din skal bli så avslappende, minneverdig og herlig som mulig.

Hotell med fire badebukter

Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa ligger som en del av Grand Palladium Jamaica Resort & Spa. Her er det fire bassengområder og flere restauranter og barer på både dag- og kveldstid.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • All Inclusive
  • Fine sandstrender

Våre gjesters vurdering Lucea

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Lucea

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.