Se hotell (12)

Reiser til Montego Bay

Montego Bay lokker med herlige strender, utmerkede hotell og spennende utflukter. Velkommen til Jamaicas feriested nummer én!
På en reise til Jamaica skal det godt gjøres å ikke besøke Montego Bay, eller Mo Bay som byen også kalles. Selv om dette et av landets fremste turistmål, med nydelige strender og spennende utflukter, preges byen like mye av lokalt hverdagsliv som av turisme. I Montego Bay finner du «The Hip Strip» med uteliv, restauranter og butikker. Gaten strekker seg fra flyplassen og ned til Downtown, og her finner du alt fra nattklubber til barer, suvenirbutikker og ulike spisesteder, der du kan prøve jamaicanske spesialiteter som jerk chicken og curry goat. Montego Bay er et reisemål som passer like bra for par som for barnefamilier. Her finnes et stort utvalg av vannsportsaktiviteter, det er mye å se og gjøre, og du har en rekke spennende utflukter å velge mellom.

Velg ditt hotell i Montego Bay

Ving har hotell for enhver smak, enten i utkanten av Montego Bay eller langs The Hip Strip. Her finnes egne hotell for voksne, med en nedre aldersgrense på 18 år, slik at du som søker en avslappende og barnefri ferie lett skal finne et hotell som passer deg perfekt. Er du mest opptatt av å bo på et hotell med All Inclusive, finnes det en rekke gode alternativ, og er det viktig for deg med nærhet til sjøen, vil du kunne glede deg over at de aller fleste av våre hotell ligger ved stranden.

Strandferie i Montego Bay

Strendene i Montego Bay ligger langs The Hip Strip. Her ligger blant annet den legendariske Doctor's Cave Beach, med kritthvit sand og turkis vann. Litt lenger bort ligger den litt mindre kjente Cornwall Beach og Dead End Beach. Her kan man fort tilbringe hele dagen, liggende bekvemt på en solseng. Ikke trenger man bekymre seg for høye bølger heller, ettersom strendene i Montego Bay beskyttes av et korallrev som ligger noen hundre meter ut.

Utforsk Jamaica

Vil du utforske mer av øya er det bare å dra på utflukt. Hva med å besøke Kingston og Bob Marley-museet, Rick's Cafe eller Black River & YS Falls - med mektig natur og et 40 meter langt fossefall i syv ulike nivåer.
Nyttige tips
  • Kort avstand fra flyplassen
  • Fine strender
  • Hotell på stranden
  • Hotell for voksne
  • All Inclusive

Våre gjesters vurdering Montego Bay

Finn reise til Montego Bay