Se hotell (12)

Reiser til Montego Bay

Montego Bay lokker med herlige strender, utmerkede hotell og spennende utflukter. Velkommen til Jamaicas feriested nummer én!
På en reise til Jamaica skal det godt gjøres å ikke besøke Montego Bay, eller Mo Bay som byen også kalles. Selv om byen er et av landets fremste turistmål, med nydelige strender og spennende utflukter, preges byen like mye av lokalt hverdagsliv som av charterturisme. I Montego Bay finner du «The Hip Strip» med uteliv, restauranter og butikker. Gaten strekker seg fra flyplassen og ned til Downtown, og her finner du alt fra nattklubber til barer, suvenirbutikker og ulike spisesteder, der du kan prøve jamaicanske spesialiteter som jerk chicken og curry goat. Montego Bay er et reisemål som passer like bra for par som for barnefamilier. Her finnes et stort utvalg av vannsportsaktiviteter, det er mye å se og gjøre, og du har en rekke spennende utflukter å velge mellom.

Velg ditt hotell i Montego Bay

Ving har hotell for enhver smak, enten i utkanten av Montego Bay eller langs The Hip Strip. Her finnes egne hotell for voksne, med en nedre aldersgrense på 18 år, slik at du som søker en avslappende og barnefri ferie lett skal finne et hotell som passer deg perfekt. Er du mest opptatt av å bo på et hotell med All Inclusive, finnes det en rekke gode alternativ, og er det viktig for deg med nærhet til sjøen, vil du kunne glede deg over at de aller fleste av våre hotell ligger ved stranden.

Strandferie i Montego Bay

Strendene i Montego Bay ligger langs The Hip Strip. Her ligger blant annet den legendariske Doctor's Cave Beach, med kritthvit sand og turkis vann. Litt lenger bort ligger den litt mindre kjente Cornwall Beach og Dead End Beach. Her kan man fort tilbringe hele dagen, liggende bekvemt på en solseng. Ikke trenger man bekymre seg for høye bølger heller, ettersom strendene i Montego Bay beskyttes av et korallrev som ligger noen hundre meter ut.
Nyttige tips
  • Kort avstand fra flyplassen
  • Fine strender
  • Hotell på stranden
  • Hotell for voksne
  • All Inclusive

Våre gjesters vurdering Montego Bay

Finn reise til Montego Bay

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.