Se hotell (11)

Reiser til Negril

Negril er berømt for sine vakre solnedganger og sin fine strand, den berømte Seven Mile Beach.
Negril er en liten by på Jamaicas vestspiss, og det perfekte reisemål for deg som lengter etter sol og bad. Her går ferien med til late dager på stranden og hotellet, og kanskje krydrer man det hele med en spennende utflukt eller to. I Negril er det en avslappet atmosfære. Det finnes en håndfull restauranter og barer, men utover det består kveldsunderholdningen av å beundre den spektakulære solnedgangen, som knapt kan bli bedre enn akkurat her i Negril.

Strandliv i Negril

Negril er verdensberømt for sin Seven Mile Beach, som med sin kritthvite korallsand er en av Karibias absolutt fineste strender. Her er det nokså langgrunt, så Negril er et utmerket alternativ for deg som reiser med barn. På Long Bay Beach Park og Bloody Bay Beach setter de lokale sitt preg på stemningen, og vil du prøve det jamaicanske kjøkken er det hit du skal dra, for her finnes det mange gode strandrestauranter og barer. Sør for Seven Mile Beach ligger Rick's Café, der sandstranden går over i en mer dramatisk kystlinje. Området er et eldorado for dem som vil stupe i havet fra de høye klippene. Skulle klippene virke litt vel høye ligger det et fint bassengområde like ved.

Hotell for alle – uansett smak

I Negril finnes det hotell for alle. Dersom du reiser uten barn kan du velge et av våre hotell med aldersgrense, for å få mer en avslappet voksenferie. Vi kan selvsagt også tilby barnevennlige hotell med badeland, barneklubb og aktivitetsledere, slik at både store og små skal ha det bra fra morgen til kveld. Kanskje best av alt: På de aller fleste av våre hotell inngår All Inclusive i prisen. Dessuten ligger alle hotellene våre rett ved stranden, så her er det fritt frem for den som ønsker å ta en morgendukkert. Et eksempel er Riu Negril, som har flere bassengområder, All Inclusive og fin beliggenhet ved stranden i Bloody Bay.
Nyttige tips
  • Fantastisk strand
  • Hotell på stranden
  • All Inclusive
  • Hotell for voksne
  • Hotell for familier

Våre gjesters vurdering Negril

Finn reise til Negril