Se hotell (5)

Reiser til Viareggio

Mange fristes til å reise til badebyen Viareggio i Toscana, kjent for sin brede, fine strand og for karnevalet som arrangeres i februar hvert år.
Viareggio blomstret som feriemål allerede på 1950- og 60-tallet, og er i dag veldig populær – ikke minst blant italienerne selv. Og når du kjenner sanden under føttene på stranden Lido di Camaiore er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. Den innbydende og brede sandstranden strekker seg hele 15 kilometer sørover mot nabobyen Forte dei Marmi. Langs stranden går det en strandpromenade som er kantet med uteserveringer og butikker. Det er også på strandpromenaden det arrangeres festligheter i forbindelse med det berømte karnevalet.

Vings reiser til Viareggio

Med Ving kan du reise til Viareggio med rutefly året rundt. Da velger du selv den avreisedatoen som passer deg best og hvor lenge du vil være borte. I perioden mai–oktober er været på sitt beste og utvalget av restauranter og uteliv størst. Voksne som skal reise uten barn bor best på Grand Hotel Royal. Dette store og elegante hotellet har utmerket beliggenhet rett ved strandpromenaden og havet.

Vingårder i Toscana

Toscana er sannsynligvis den regionen i Italia som har de mest kjente vingårdene. Selv om det produseres vin i hele landet, blir vinene fra Nord-Italia ansett som de fineste og beste – blant annet fra Toscana, som kan skryte av viner som Chianti og Brunello. Er du interessert i vin, vil et besøk på en av de mange vingårdene definitivt bli en fin opplevelse og et kjært minne fra ferien din. På mange vingårder tilbys det både vinsmaking og salg av vin, og noen steder kan de besøkende få være med på innhøstingen av vindruer. Om høsten slippes også de fleste nye vinene, og det arrangeres mange vin- og matfestivaler.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Valgfri reiselengde
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
  • Kilometerlang sandstrand

Våre gjesters vurdering Viareggio

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Viareggio