Se hotell (5)

Reiser til Viareggio

Mange velger å reise til den store badebyen Viareggio i Toscana som er kjent for sin brede, fine strand og for karnevalet som arrangeres i februar hvert år.
Viareggio blomstret som feriemål allerede på 1950- og 60-tallet, og er i dag veldig populær – ikke minst blant italienerne selv. Og når du kjenner sanden under føttene på stranden Lido di Camaiore er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. Den innbydende og brede sandstranden strekker seg hele 15 kilometer sørover mot nabobyen Forte dei Marmi. Langs stranden går det en strandpromenade som er kantet med uteserveringer og butikker. Det er også på strandpromenaden det arrangeres festligheter i forbindelse med det berømte karnevalet.

Vings reiser til Viareggio

Med Ving kan du reise til Viareggio med rutefly året rundt. Da velger du selv den avreisedatoen som passer deg best og hvor lenge du vil være borte. I perioden mai–oktober er været på sitt beste og utvalget av restauranter og uteliv størst. Voksne som reiser uten barn bor best på Prime Select-hotellet Best Western Grand Royal. Dette store og elegante hotellet har utmerket beliggenhet rett ved strandpromenaden og havet.

Vingårder i Toscana

Toscana er sannsynligvis den regionen i Italia som har de mest kjente vingårdene. Selv om det produseres vin i hele landet, blir vinene fra Nord-Italia ansett som de fineste og beste – blant annet fra Toscana, som kan skryte av viner som Chianti og Brunello. Er du interessert i vin, vil et besøk på en av de mange vingårdene definitivt bli en fin opplevelse og et kjært minne fra ferien din. På mange vingårder tilbys det både vinsmaking og salg av vin, og noen steder kan de besøkende få være med på innhøstingen av vindruer. Om høsten slippes også de fleste nye vinene, og det arrangeres mange vin- og matfestivaler.
Nyttige tips
 • Hotell for voksne
 • Hotell ved stranden
 • Valgfri reiselengde
 • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
 • Kilometerlang sandstrand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Viareggio

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Sandstranden i Viareggio er 15 kilometer lang og strekker seg helt bort til nabobyen Forte dei Marmi. Langs stranden ligger det serveringssteder, og det er utleie av solsenger og parasoller.
Mat, drikke og uteliv
Toscana er berømt for sin mat- og vinkultur, og karakteriseres av sine førsteklasses råvarer. Akkurat som i mange andre kystbyer har flere av Viareggios restauranter spesialisert seg på fisk- og skalldyr. Gå ikke glipp av sjansen til å prøve Cacciucco, en fyldig fiskegryte som er typisk for området. Eller du kan bestille Taglieri, en tallerken med det beste av Toscanas pateer, salami og skinker. På markedet et par kvartaler fra stranden serverer de mettende fiskegryte til en overkommelig pris.
Viareggio passer for deg som er ute etter et kveldsliv med litt høyere puls. Her kan du velge blant mange restauranter, uteserveringer, barer og fornøyelser. Viareggio er også kjent for sitt karneval som har vært arrangert siden 1873.
Shopping
Viareggio har et fint utvalg av moteforretninger, boutiques og lokale butikker som selger tradisjonelt håndverk. Mange av butikkene holder åpent til sent på kveld. I sentrum av byen ligger det et marked med gågater fulle av lokale butikker og serveringssteder.
Sport og trening
I Viareggio kan du gå turer i fine omgivelser og prøve deg på vannsport.
Aktiviteter og severdigheter
I Viareggio kan du prøve aktiviteter som fotturer, strandliv og vannsport.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Toscana på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det er lett å ta toget fra Viareggio til andre spennende reisemål som Firenze, Pisa og Forte dei Marmi. Du kan også ta buss til andre steder i Toscana.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro (EUR).
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell.

Elektrisitet

220 Volt. Europeisk standard.

Språk

Italiensk

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Viareggio med rutefly året rundt og selv bestemme avreisedato og reiselengde.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen rett sør for Pisa til hotellene i Viareggio er ca. 35 minutter (ca. 30 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
9°3°
4
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
10°4°
4
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
12°6°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • april
15°8°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mai
19°12°
7
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • juni
22°15°
8
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • juli
26°18°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • august
26°18°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • september
23°15°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • oktober
18°12°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • november
13°8°
4
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • desember
10°5°
3
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager

Finn reise til Viareggio
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.