The Westin Excelsior

Dette hotellet ligger i sentrum av byen, 1 km fra både katedralen i Firenze og Palazzo Vecchio, 1,5 km fra Basilica di Santa Croce og 7.5 km fra Firenze
flyplass.
Fasiliteter og tjenester inkluderer en restaurant, bar, heis, betjent parkering (ekstra kostnad), forretningssenter, trådløs Internett-tilgang i fellesområder, møterom, treningsrom
og 24-timers resepsjon.
Rommene har luftkondisjonering, TV, telefon, safe, trådløst internett (ekstra kostnad) og hårtørker.
Adresse: Piazza Ognissanti 3, 50123 Firenze, Italia.

Aircondition
Heis
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Vaskerom
TV
Bar
Restaurant
Frokostrom
Treningsrom/treningsfasiliteter
Sentrum: 0 m
Flyplass: FLR 7,5 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
  Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
  Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.