Reykjavik Centrum

Reykjavik Centrum er et moderne hotell i en gammel bygning på Aðalstræti, en av de eldste adressene i Reykjavik, midt i byen. Deler av bygningen stammer
fra slutten av 1700-tallet, og hotellet har en hjemmekoselig atmosfære. Her bor du midt i sentrum av Reykjavik, kun noen skritt fra det lille torget Ingólfur med alle sine kafeer, butikker
og restauranter. En kort spasertur fra hotellet ligger også hovedgaten Laugavegur, konserthuset Harpa, loppemarkedet Kolaportið og den mektige Hallgrímskirkja. Etter en lang dag ute på byen kan du slappe av i hotellbaren.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby mot betaling
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering mot betaling på gaten rundt hotellet
Bygget 2005 (bygning fra 1700-tallet)
1 bygning/er
3 etasje/r
89 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Reykjavik, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
  Hotellfakta
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Nei
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.