Se hotell (27)

Reiser til Island

En reise til Island kan friste med fantastisk og unik natur og uteliv i verdensklasse.
Hovedstaden Reykjavik er kanskje verdens minste storby. Med ca. 150.000 innbyggere er byen en herlig blanding av internasjonal storby og sjarmerende småby, med alt innen gangavstand. Reykjavik er definitivt en utelivsmetropol med høy trendfaktor. Her finner du ofte det siste innen mote, kunst og musikk før det dukker opp andre steder.

Reise rundt på Island

Men Island er mye mer enn Reykjavik. Rett utenfor byen venter dramatisk vakker natur med isbreer, vulkanske områder, grønne dalsider og glitrende fossefall. Gå ikke glipp av en tur ut i naturen med Islands eget transportmiddel; islandshesten.

Severdigheter på Island

En av Islands aller mest populære attraksjoner er Den blå lagune, et geotermisk spa-anlegg med mineralrikt og turkisfarget vann. Om du er interessert i natur og dyreliv, kan vi anbefale en hvalsafari hvor du kan oppleve hvaler, delfiner og spekkhuggere. Her kan du studere disse mektige dyrene i deres rette miljø. Er du fan av tv-serien "Game of Thrones" bør du bli med på en rundtur hvor noen av innspillingsstedene på øya inngår. Glem ikke å forhåndsbestille de viktigste severdighetene før reisen til Island, for da får du ofte bedre pris og er garantert plass.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær på Island?
Islands klima påvirkes i stor grad av havstrømmene rundt øya. Perioden juli–august er den beste tiden å reise hit på. Den milde sommeren er nemlig også Islands tørreste, lyseste og varmeste periode. Gjennomsnittstemperaturen ligger da på 12-14 grader på dagtid. På vinteren kan det komme mye nedbør, og gjennomsnittstemperaturen ligger på 2-4 grader på dagtid.
Pass og visum
For innreise til Island må man ha med gyldig norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett.
Dokumentet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Island.
For mer informasjon ta kontakt med Islands ambassade på tlf. 23 23 75 30. https://bit.ly/2K1ljhC

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Island.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Island

Reykjavik
Med Ving kan du skreddersy reisen til Reykjavik. Her venter et pulserende uteliv, heftige naturopplevelser og god mat av ferske råvarer.

Inspirasjon og reisetips

Foss på Island

Unike naturopplevelser på Island

Vår reiseekspert, Petter Sevenius, har vært bergtatt av Island siden han besøkte øya for første gang. I tillegg til rå og vill natur, byr Island også på fantastiske muligheter til å surfe. Les Petters beste tips til Island her.

Vår reiseekspert, Petter Sevenius, har vært bergtatt av Island siden han besøkte øya for første gang. I tillegg til rå og vill natur, byr Island også på fantastiske muligheter til å surfe. Les Petters beste tips til Island her.
Finn reise til Island
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.