Se hotell (30)

Reiser til Island

En reise til Island frister ikke bare med et fantastisk og unikt naturlandskap, men også uteliv i verdensklasse i hovedstaden Reykjavik.
Hovedstaden Reykjavik er kanskje verdens minste storby. Med ca. 150.000 innbyggere er byen en herlig blanding av internasjonal storby og sjarmerende småby, med alt innen gangavstand. Reykjavik er definitivt en utelivsmetropol med høy trendfaktor. Her finner du ofte det siste innen mote, kunst og musikk før det dukker opp andre steder.

Reise rundt på Island

Men Island er mye mer enn Reykjavik. Rett utenfor byen venter dramatisk vakker natur med isbreer, vulkanske områder, grønne dalsider og glitrende fossefall. Gå ikke glipp av en tur ut i naturen med Islands eget transportmiddel; islandshesten.

Severdigheter på Island

En av Islands aller mest populære attraksjoner er Den blå lagune, et geotermisk spa-anlegg med mineralrikt og turkisfarget vann. Om du er interessert i natur og dyreliv, kan vi anbefale en hvalsafari hvor du kan oppleve hvaler, delfiner og spekkhuggere. Her kan du studere disse mektige dyrene i deres rette miljø. Er du fan av tv-serien "Game of Thrones" bør du bli med på en rundtur hvor noen av innspillingsstedene på øya inngår. Glem ikke å forhåndsbestille de viktigste severdighetene før reisen til Island, for da får du ofte bedre pris og er garantert plass.
Finn ditt hotell
Finn reise til Island

Reiser til Island

Flere reisemål i Island
Reykjavik
Med Ving kan du skreddersy reisen til Reykjavik. Her venter et pulserende uteliv, heftige naturopplevelser og god mat av ferske råvarer.

Inspirasjon og reisetips

Foss på Island

Unike naturopplevelser på Island

Vår reiseekspert, Petter Sevenius, har vært bergtatt av Island siden han besøkte øya for første gang. I tillegg til rå og vill natur, byr Island også på fantastiske muligheter til å surfe. Les Petters beste tips til Island her.