Albany House

Albany House Guesthouse er et koselig hotell i klassisk irsk stil. Du bor sentralt i Dublin, med gangavstand til populære attraksjoner som for eksempel
St. Stephen's Green, Grafton Street og Temple Bar. I hotellets frokostrom sørger den kontinentale frokostbuffeen for det meste du trenger for en dag i Dublin. Hotellet er kjent for sin personlige
service, og har mange faste gjester. Vings gjester gir Albany House veldig god omtale, mye takket være personalet og hotellets sentrale beliggenhet. Om du spaserer langs Grafton Street, bare ca. 10 minutter fra Albany House Guesthouse, kommer du til Irlands eldste og mest prestisjefylte universitet, berømte Trinity College Dublin. Fortsetter du turen mot elven Liffey og over broen kommer du til O'Connell Street.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Bygget 1700
Renovert 1994
4 etasje/r
43 rom/leiligheter
Resepsjon
Safe i resepsjonen
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Dublin, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Bar
   Nei
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Nei
  • Heis
   Nei

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.