Se hotell (49)

Reiser til Irland

På en reise til Irland kan du la deg fascinere av hyggelige Dublin, naturen, utallige slott, idylliske landsbyer, mange puber og hyggelige mennesker.
Når du bestiller en reise med Ving til Irland bor du i Dublin, landets livlige og mangfoldige hovedstad. Dublin er et kulturelt sentrum med kunstgallerier, museer og teatre. Vil du koble av fra storbylivet er det kort vei til eventyrlige fotturer i fjellet og utflukter til flotte herregårder og koselige, små landsbyer.

Friluftsliv i Irland

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Irland går under navnet "Smaragdøya" eller "Den grønne øya". Øyas karakteristiske landskap består av et relativt flatt midtparti som omringes av fjell langs kysten. Om du setter pris på urørt natur og vakkert landskap er Irland det perfekte reisemålet for deg. Her finner du dramatiske klipper, rolig flytende elver, glitrende innsjøer og grønn landsbygd med maleriske landsbyer spredt rundt omkring. Den beste måten å oppleve dette på er å ta en liten "road trip" langs den vakre reiseruten Ring of Kerry i Sør-Irland. Den grønne øya byr på gode muligheter til å drive med friluftsaktiviteter. Du kan blant annet sykle, padle, spille golf, gå fotturer, ri, fiske og prøve deg på fjellklatring.

Severdigheter i Irland

I tillegg til den spektakulære naturen er det mange severdigheter du kan utforske på en reise til Irland. Dublin har en lang rekke kunstgallerier, museer og vakre parker – besøk for eksempel St. Anne's Park and Rose Gardens litt nord for sentrum av Dublin. Og en reise til Irland er ikke komplett uten et besøk på en tradisjonell irsk pub. Besøker du Guinness Storehouse kan du prøvesmake deres øl og lære mer om ølets historie. Hovedstaden er kjent for sitt rike publiv med dans, livlig stemning og irsk folkemusikk hvor du enn går.
Finn ditt hotell
Finn reise til Irland

Reiser til Irland

Flere reisemål i Irland
Dublin
Reis med Ving til Dublin. Byen er som et London i miniatyrformat, med behagelig gangavstand til alt. Og liker du øl og golf er Dublin helt perfekt.