Se hotell (49)

Reiser til Irland

På en reise til Irland kan du la deg fascinere av hyggelige Dublin, naturen, utallige slott, idylliske landsbyer, mange puber og hyggelige mennesker.
Når du bestiller en reise med Ving til Irland bor du i Dublin, landets livlige og mangfoldige hovedstad. Dublin er et kulturelt sentrum med kunstgallerier, museer og teatre. Vil du koble av fra storbylivet er det kort vei til eventyrlige fotturer i fjellet og utflukter til flotte herregårder og koselige, små landsbyer.

Friluftsliv i Irland

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Irland går under navnet "Smaragdøya" eller "Den grønne øya". Øyas karakteristiske landskap består av et relativt flatt midtparti som omringes av fjell langs kysten. Om du setter pris på urørt natur og vakkert landskap er Irland det perfekte reisemålet for deg. Her finner du dramatiske klipper, rolig flytende elver, glitrende innsjøer og grønn landsbygd med maleriske landsbyer spredt rundt omkring. Den beste måten å oppleve dette på er å ta en liten "road trip" langs den vakre reiseruten Ring of Kerry i Sør-Irland. Den grønne øya byr på gode muligheter til å drive med friluftsaktiviteter. Du kan blant annet sykle, padle, spille golf, gå fotturer, ri, fiske og prøve deg på fjellklatring.

Severdigheter i Irland

I tillegg til den spektakulære naturen er det mange severdigheter du kan utforske på en reise til Irland. Dublin har en lang rekke kunstgallerier, museer og vakre parker – besøk for eksempel St. Anne's Park and Rose Gardens litt nord for sentrum av Dublin. Og en reise til Irland er ikke komplett uten et besøk på en tradisjonell irsk pub. Besøker du Guinness Storehouse kan du prøvesmake deres øl og lære mer om ølets historie. Hovedstaden er kjent for sitt rike publiv med dans, livlig stemning og irsk folkemusikk hvor du enn går.
Finn ditt hotell
Finn reise til Irland

Reiser til Irland

Dublin
Reis med Ving til Dublin. Byen er som et London i miniatyrformat, med behagelig gangavstand til alt. Og liker du øl og golf er Dublin helt perfekt.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.