Se hotell (52)

Reiser til Irland

På en reise til Irland kan du beundre det vakre landskapet med utallige slott, idylliske landsbyer, smale og svingete landeveier, et uendelig antall puber og framfor alt veldig hyggelige mennesker.

Når du bestiller en reise med Ving til Irland bor du i Dublin, landets livlige og mangfoldige hovedstad. Dublin er et kulturelt sentrum med kunstgallerier, museer og teatre. Vil du koble av fra storbylivet er det kort vei til eventyrlige fotturer i fjellet og utflukter til flotte herregårder og koselige, små landsbyer.

Friluftsliv i Irland

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Irland går under navnet "Smaragdøya" eller "Den grønne øya". Øyas karakteristiske landskap består av et relativt flatt midtparti som omringes av fjell langs kysten. Om du setter pris på urørt natur og vakkert landskap er Irland det perfekte reisemålet for deg. Her kan du beundre utsikten over dramatiske klipper, rolig flytende elver, glitrende innsjøer og grønn landsbygd med maleriske landsbyer spredt rundt omkring. Irland byr på gode muligheter til å drive med friluftsaktiviteter. Du kan sykle, padle, spille golf, gå fotturer, ri, fiske og prøve deg på fjellklatring.

Severdigheter i Irland

I tillegg til den spektakulære naturen er det mange severdigheter du kan utforske på en reise til Irland. I Dublin er det en lang rekke kunstgallerier, museer og vakre parker – besøk for eksempel St. Anne's Park and Rose Gardens litt nord for sentrum av Dublin. Og en reise til Irland er ikke komplett uten et besøk på en tradisjonell irsk pub. Hovedstaden er kjent for sitt rike publiv, som byr på dans, livlig stemning og irsk folkemusikk hvor du enn går.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Irland?
Irland har et klima som kan beskrives som mildt året rundt, i hvert fall etter skandinavisk målestokk. Sommeren blir aldri skikkelig varm og vinteren blir aldri skikkelig kald. Gjennomsnittstemperaturen om sommeren er ca. 17–19 grader og om vinteren 7–10 grader. Det regner ofte mer enn vi er vant til i Norge. Derimot er somrene her lengre og det snør sjelden om vinteren. Både våren og høsten er varmere i Irland enn i Norge. Den tørreste måneden i året er juli.
Pass og visum
Pass og visum
Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha et pass som er gyldig seks måneder etter hjemkomst. Innenfor Schengen kreves det at man har pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på www.ving.no/pass-og-visum

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Reiser til Irland

Dublin
  • Underholdning
  • Attraksjoner
  • Shopping
Reis med Ving til Dublin. Byen er som et komprimert London, men det er behagelig gangavstand til alt. Og liker du øl og golf er Dublin helt perfekt.

FINN REISE TIL Irland