Utflukter, Telendos

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Kalymnos rundt – kan bestilles hjemmefra

Kalymnos rundt – kan bestilles hjemmefra

På denne turen kan du oppleve noe av alt det spennende som Kalymnos har å tilby – fra kirker, museer og pittoreske landsbyer til krystallklart vann og fantastiske strender. Mat og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Kalymnos har å by på med alt fra kirker, museer og pittoreske byer til krystallklart vann og fantastiske strender. På øya finnes en rekke ulike severdigheter å besøke.

Vårt første stopp er den koselige landsbyen Vathi som ligger idyllisk til mellom berg og daler. Her får du tid til å ta deg en forfriskning på en av de hyggelige restaurantene.

Kalymnos er kjent for sine natursvamper og vi tar derfor selvsagt turen innom svampbutikken i Pothia. Der får vi også et innblikk i hvordan svamp blir hentet ut fra havbunnen og bleket, for til slutt å havne i butikkhyllene. Her får man selvsagt også kjøpt natursvamper til meget hyggelige priser.

På utflukten drar vi også innom nonneklosteret og den store kirken Agios Savvas som ligger vakkert til i fjellsiden ovenfor Pothia.

"Det kalymniske huset" blir vårt neste stopp. Dette trivelige lille familiemuseet tar oss med tilbake i tid og gir oss et innblikk og en forståelse for livet og tradisjonene på øya.

Vi avslutter dagen ved stranden i landsbyen Vlyhadia. Her får du tid til å se deg omkring og kanskje spise lunsj på en av tavernaene nede ved vannet. Det er selvfølgelig også muligheter for en dukkert eller to.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt.

Mat og drikke:
Ikke inkludert i prisen. Det er mulig å spise lunsj på en av pausene.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 09.30–15.00.

Guide:
Engelsktalende lokalguide.

Øvrig:
Ta med penger til lunsj og entré til et mindre museum i Vlyhadia, samt badetøy og solhatt.