El Greco Resort

El Greco Resort i Santorini ligger beleilig 500 meter fra Fira bysentrum, 8 kilometer fra stranden og 8 kilometer fra Santorini (Thira) internasjonale
flyplass.
På hotellet er det restaurant, bar, romservice (begrenset timer), svømmebasseng, barnebasseng, treningssenter, Spa (mot betaling), WiFi i offentlige områder, safe i resepsjonen, parkering
, konferanserom og 24-timers resepsjon.
Rommene har telefon, safe, TV, aircondition, kjøleskap, minibar (mot betaling), kaffe-/tekoker (mot betlaing), balkong/terrasse, Wifi, hårføner og en suite bad. Daglig rengjøring tilbys, skifte av sengetøy og håndklær to ganger i uken.
Vær oppmerksom på at spaet kun er for voksne, minimum 12 år.
Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av været/årstiden.
Adresse: 84700 Fira, Santorini, Hellas.

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Strand: 8 km
Sentrum: 500 m
Flyplass: JTR 8 km

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Nærmeste strand/badested
  8 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.