Daedalus Hotel

Hotell Daedalus ligger midt i hjertet av Fira, omgitt av duftende hager og palmetrær. Hotellet kombinerer tradisjonell arkitektur med moderne fasiliteter
. Hotellet ligger i sentrum av Fira, 5,5 kilometer fra Santorini flyplass, 7,5 kilometer fra Athinos havnen og 8 kilometer fra stranden.
På hotellet er det frokostrom, bar, svømmebasseng, heis
, WiFi, parkering, boblebad, badstue, konferanserom og 24-timers resepsjon.
Rommene har kjøleskap, aircondition, WiFi, safe, tv, telefon, hårføner, bad og balkong/terrasse.
Junior suiter har også stue og sovesofa.
Suiter har også eget stueområde og to sovesofaer.
Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden.
Adresse: Fira, 84700 Fira, Santorini, Hellas.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
TV
Bar
Restaurant
Strand: 8 km
Sentrum: 200 m
Flyplass: JTR 9 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Spa
  4,0
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   200 m
  • Nærmeste strand/badested
   8 km

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.