Aressana Spa Hotel & Suites

Dette sjarmerende hotellet er i Fira. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder
. Hotellet er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 6. 0 kilometer
fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 3 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 8. 6 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av 48 gjesteværelser. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2018. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Aressana Spa Hotel & Suites. Dette er en økovennlig eiendom. Aressana Spa Hotel & Suites tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Aressana Spa Hotel & Suites byr på et variert utvalg av spisested. Dette hotellet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til de kroppsbevisste overnattende på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Dette overnattingsstedet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Aressana Spa Hotel & Suites tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på eiendommen kan reisende forvente seg et morsomt opphold. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

År for siste renovering: 2018
Antall etasjer (i hovedbygningen): 2
Antall etasjer (anneks): 2
Totalt antall rom: 48
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask: Mot betaling
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
 • Spa
4,5
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  10 m
 • Nærmeste strand/badested
  6 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.