Se hotell (4)

Reiser til Imerovigli

Imerovigli er et av Santorinis roligere reisemål, perfekt for deg som vil slappe av og nyte livet. Her har du strålende havutsikt og kort vei til øyas livlige hovedstad.
Imerovigli er en av Santorinis eldste landsbyer, selv om den har blitt bygget opp igjen flere ganger etter jordskjelvene som har rammet øya. Akkurat som de andre landsbyene langs vestkysten ligger Imerovigli høyt oppe på kraterkanten, med trange smug mellom husene og flere vakre, små kirker. Rett ved landsbyen ligger den mektige Skaros-klippen med den gamle festningen som venetianerne styrte øya fra. Og bortenfor festningen, langt der nede i den dypblå calderaen, venter cruiseskipene på passasjerene som har gått i land for å oppleve øya.

Rolige Imerovigli

Hvis du søker fred og ro finner du det i Imerovigli. Her er det mer enn nok av kafeer og tavernaer å slappe av på, og omgivelsene innbyr til vakre fotturer. Landsbyen ligger høyt oppe på kanten av krateret og har fantastisk utsikt over både calderaen og Egeerhavet i øst.

Vings Imerovigli

Når du bestiller en reise til Imerovigli med Ving kan du velge mellom flere bra hotell. Reiser du uten barn anbefaler vi Prime Select-hotellet Chromata. Det er et lite og eksklusivt hotell med aldersgrense og et lekkert infinity basseng med strålende utsikt over havet.

Oppdag Santorini

Imerovigli er et perfekt utgangspunkt for egne oppdagelsesferder rundt på øya. Besøk noen av Santorinis mange strender, fordyp deg i øyas rike historie eller gå en tur for å nyte øyas vakre natur i fred og ro. Det går busser herfra flere ganger daglig. Øyas hovedstad Thira ligger bare noen kilometer fra Imerovigli, så dit er det enklest å ta en taxi.
Nyttige tips
 • Hotell for voksne
 • Luksushotell
 • Hotell med spa
 • Rom med eget basseng
 • Kort avstand fra flyplassen
 • Mange restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Imerovigli

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Akkurat som i de fleste landsbyene på øyas østkyst har Imerovigli ingen egentlig strand, siden klippene her stuper rett ned i havet. Det er likevel flere fine strender rundt på Santorini; Monolithos, Kamari og Perissa på østkysten, og Red Beach som ligger like ved de arkeologiske utgravningene ved Akrotiri. Sanden er ofte svart lavasand som kan bli veldig varm i solen.
Mat, drikke og uteliv
Imerovigli har en rekke hyggelige kafeer, restauranter og tavernaer med utsikt over calderaen.
Det er stille og rolig i Imerovigli, og det nattelivet som finnes foregår hovedsakelig på stedets kafeer og tavernaer.
Shopping
Utvalget av butikker er begrenset i Imerovigli, så de fleste turistene velger å reise til hovedstaden Thira ca. to kilometer unna for å handle.
Sport og trening
Hvis du liker å trene og drive med sport i ferien kan du prøve vannsport. Du kan også gå fotturer i vakre omgivelser.
Aktiviteter og severdigheter
Her kan du prøve deg på blant annet vinsmaking.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Santorini på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det er enkelt å reise rundt på Santorini med buss eller taxi.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro. Minibank finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Til Imerovigli reiser du med rutefly i sommersesongen (mai-oktober).
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Santorinis flyplass til Imerovigli er ca. 20 minutter (ca. 8 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
15°10°
4
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
15°10°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mars
16°11°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
20°13°
8
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mai
23°16°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juni
26°20°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juli
27°22°
12
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
28°22°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • september
26°20°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • oktober
24°18°
7
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • november
20°15°
6
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • desember
17°12°
4
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

Finn reise til Imerovigli
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.