Se hotell (4)

Reiser til Imerovigli

Imerovigli er et av Santorinis roligere reisemål, perfekt for deg som vil slappe av og nyte livet. Her har du strålende havutsikt og kort vei til øyas livlige hovedstad.
Imerovigli er en av Santorinis eldste landsbyer, selv om den har blitt bygget opp igjen flere ganger etter jordskjelvene som har rammet øya. Akkurat som de andre landsbyene langs vestkysten ligger Imerovigli høyt oppe på kraterkanten, med trange smug mellom husene og flere vakre, små kirker. Rett ved landsbyen ligger den mektige Skaros-klippen med den gamle festningen som venetianerne styrte øya fra. Og bortenfor festningen, langt der nede i den dypblå calderaen, venter cruiseskipene på passasjerene som har gått i land for å oppleve øya.

Rolige Imerovigli

Hvis du søker fred og ro finner du det i Imerovigli. Her er det mer enn nok av kafeer og tavernaer å slappe av på, og omgivelsene innbyr til vakre fotturer. Landsbyen ligger høyt oppe på kanten av krateret og har fantastisk utsikt over både calderaen og Egeerhavet i øst.

Vings Imerovigli

Når du bestiller en reise til Imerovigli med Ving kan du velge mellom flere bra hotell. Reiser du uten barn anbefaler vi Prime Select-hotellet Chromata. Det er et lite og eksklusivt hotell med aldersgrense og et lekkert infinity basseng med strålende utsikt over havet.

Oppdag Santorini

Imerovigli er et perfekt utgangspunkt for egne oppdagelsesferder rundt på øya. Besøk noen av Santorinis mange strender, fordyp deg i øyas rike historie eller gå en tur for å nyte øyas vakre natur i fred og ro. Det går busser herfra flere ganger daglig. Øyas hovedstad Thira ligger bare noen kilometer fra Imerovigli, så dit er det enklest å ta en taxi.
Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Luksushotell
  • Hotell med spa
  • Rom med eget basseng
  • Kort avstand fra flyplassen
  • Mange restauranter

Våre gjesters vurdering Imerovigli

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Imerovigli

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.