Se hotell (4)

Reiser til Imerovigli

Imerovigli er et roligere reisemål på Santorini. Hit reiser du for avkobling, med strålende havutsikt og øyas livlige hovedstad ligger i nærheten.
Imerovigli er en av Santorinis eldste landsbyer, selv om den har blitt bygget opp igjen flere ganger etter jordskjelvene som har rammet øya. Akkurat som de andre landsbyene langs vestkysten ligger Imerovigli høyt oppe på kraterkanten, med trange smug mellom husene og flere vakre, små kirker. Rett ved landsbyen ligger den mektige Skaros-klippen med den gamle festningen som venetianerne styrte øya fra. Og bortenfor festningen, langt der nede i den dypblå calderaen, venter cruiseskipene på passasjerene som har gått i land for å oppleve øya.

Rolige Imerovigli

Hvis du søker fred og ro finner du det i Imerovigli. Her er det mer enn nok av kafeer og tavernaer å slappe av på, og omgivelsene innbyr til vakre fotturer. Landsbyen ligger høyt oppe på kanten av krateret og har fantastisk utsikt over både calderaen og Egeerhavet i øst.

Vings reiser til Imerovigli

Når du bestiller en reise til Imerovigli med Ving kan du velge mellom flere bra hotell. Reiser du uten barn anbefales hotellet Chromata. Det er et lite og eksklusivt hotell med aldersgrense og et lekkert infinity basseng med strålende utsikt over havet.

Oppdag Santorini

Imerovigli er et perfekt utgangspunkt for egne oppdagelsesferder rundt på øya. Besøk noen av Santorinis mange strender, fordyp deg i øyas rike historie eller gå en tur for å nyte øyas vakre natur i fred og ro. Det går busser herfra flere ganger daglig. Øyas hovedstad Thira ligger bare noen kilometer fra Imerovigli, så dit er det enklest å ta en taxi.
Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Luksushotell
  • Hotell med spa
  • Rom med eget basseng
  • Kort avstand fra flyplassen
  • Mange restauranter

Våre gjesters vurdering Imerovigli

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Imerovigli