Akti Imperial Deluxe Resort & Spa

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa er et stort All Inclusive-hotell for hele familien. Hotellet ligger i nærheten av stranden i Ialyssos på Rhodos vestkyst
og har alt du trenger for en komfortabel ferie. På hotellet er det flere aktiviteter for både barn og voksne med alt fra barneklubber, gruppetreningstimer, tennisbaner, treningsrom til basket
og fotball. Flere ganger i uken arrangerer hotellets personale forskjellige show, livemusikk og danseoppvisninger. Vil du unne deg litt ekstra luksus kan du roe ned i hotellets hyggelige spa eller bestille en behandling.
Ved bassengområdet er det to store basseng, hvorav ett som slingrer seg rundt i hagen. Her kan du ta det rolig i en solseng, ta en avkjølende dukkert eller bare nyte atmosfæren. Det er også et barnebasseng for hotellets yngste gjester. Hvis bading i havet lokker, kan du låne hotellets solsenger på stranden gratis.
En ferie på Akti Imperial Deluxe Resort & Spa innebærer maksimal avslapping og komfort. Her er det mange forskjellige restauranter og barer, for deg som liker å prøve forskjellige typer kjøkken og smaker. I tillegg til store buffeer, snacks, frukt, iskrem og gode drinker er det også flere à la carte-restauranter her, som spesialiserer seg på forskjellige matkulturer. Her får du faste menyer med småretter og drikke, alt for at du skal få en unik opplevelse. For å gjøre det ekstra praktisk er All Inclusive hele døgnet inkludert i reisens pris.
Akti Imperial Deluxe Resort & Spa har hyggelige dobbeltrom med balkong, for opp til tre personer.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 1968
Renovert 2018
2 bygning/er
9 etasje/r
710 rom/leiligheter
Heis
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • All Inclusive er inkludert
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
 • Internasjonal barneklubb
 • Barnebasseng
 • Miljøsertifisert
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  9 stk.
 • Bar
  5 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  4 km
 • Hovedsentrum
  4 km
 • Nærmeste strand/badested
  250 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.