Utflukter, Lardos

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Jeepsafari Rhodos  – kan bestilles hjemmefra

Jeepsafari Rhodos – kan bestilles hjemmefra

Bli med på eventyr og oppdag en ny side av Rhodos! Vi kjører «offroad» med jeeper og besøker områder som det ellers er vanskelig å ta seg til. Lunsj er inkludert.

Les mer Skjul

All ære til sol og bad, men Rhodos har mye mer å by på. Bli med og opplev genuine Rhodos med sine små landsbyer, klostre og fantastisk natur. Det finnes flere mer eller mindre ukjente områder som det nærmest er umulig å nå, om du ikke kjører av veien og rett ut i naturen, da. Spenn sikkerhetsbeltet og forbered deg på en humpete tur!

Du kan velge mellom en rute nord på øya, og en i sør. Begge er innholdsrike, og de koster det samme. Uansett hvilken du velger får du se Rhodos i et helt nytt perspektiv, og du får besøke steder de fleste andre turister sjeldent ser.

Ruten i nord:
(Kjøres fra Rhodos by og Rhodos' vestkyst, Kallithea, Faliraki, Afandou og Kolymbia.)
Denne ruten følger de gamle transportvognene som de italienske og tyske styrkene brukte under andre verdenskrig. Du får også være med til den lille landsbyen Kritinia og oppleve naturen på sitt beste. Ruten går både på asfaltveier og offroad.

Ruten i sør:
(Kjøres fra Lardos, Lindos og Kiotari.)
Turismen er ikke like utbredt på sørsiden av øya, og denne turen byr på offroad-kjøring i Kalathos-fjellene og den frodige pinjeskogen der. Vi besøker også Skiadi-klostret og lærer litt om religionen og historien i området. Ruten går både på asfaltveier og offroad.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du allerede har bestilt.

Mat og drikke:
Kaffe eller te på formiddagen, samt lunsj med lokal vin og vann.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 08.00–16.00.

Guide:
Engelsktalende guider og sjåfører (du kjører ikke selv).

Antrekk:
Behagelige sko og klær som tåler å bli skitne.

Lurt å ta med:
Vann, penger, solkrem, kamera, solhatt og solbriller.

Øvrig:
Utflukten anbefales ikke hvis du lett blir svimmel, bilsyk eller er i dårlig form. Aldersgrense 8 år.

Beach Cleaning Day – kan bestilles hjemmefra

Beach Cleaning Day – kan bestilles hjemmefra

Om de reisemålene vi elsker i dag skal fortsette å eksistere for kommende generasjoner, må turoperatører, myndigheter og turister gjøre hva de kan for å øke de positive sidene ved turisme og minske de negative. Beach Cleaning Days er et slikt virkemiddel, ved at vi sammen hjelper med å rydde strendene på reisemålet.

Les mer Skjul

Vi i Ving, Spies og Tjäreborg jobber aktivt med miljøspørsmål, og vet at vi innimellom kan være en del av problemet. Derfor engasjerer vi oss sterkt i disse spørsmålene, noe vi har gjort siden midt på 90-tallet, da vi opprettet vårt første miljøråd.

Vi ønsker å gjøre Beach Cleaning Days til en fast aktivitet, der både gjestene våre, lokale samarbeidspartnere og andre interesserte kan delta. Vi har gjennomført flere ryddedager rundt i verden, og målet er å etablere dette på alle våre reisemål.

Til sommeren planlegger vi å arrangere Beach Cleaning Days på Windy Beach og Eli Beach den 29/5, 26/6, 31/7, 28/8 og 25/9. Møteplassen er i Rhodos by.

Lurt å ta med:
Komfortable sko og klær. Vi sørger for hansker, søppelsekker etc.

Tid:
Varierer, som regel på formiddagen, da det ikke er så varmt.