Stafilia Beach Hotel

Stafilia Beach Hotel ligger på stranden, på den sørlige delen av øya Rhodos, 3 kilometer fra landsbyen Lardos, 1,5 kilometer fra Kiotari landsbyen, 5 kilometer
fra Kiotari vannsportssenter og 58 kilometer fra Rhodos internasjonale flyplass.
På hotellet er det restaurant, bar, snackbar, svømmebasseng, barnebasseng, WiFi i, safe i resepsjonen
(mot betaling) og 24-timers resepsjon.
Rommen har aircondition (mot betaling), WiFi, TV, telefon, bad og hårføner.
Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.
Adresse: Lardos, 85109 Lindos, Rhodos, Hellas.

Aircondition
Basseng
TV
Bar
Restaurant
Strand: 0 m
Sentrum: 1,5 km
Flyplass: RHO 58 km

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.